Generalul Oprea nu vrea nici la Palatul Victoria si nici la Cotroceni

gabriel oprea, petre toba, flota de lux, ministerul de interne, audi, masini de lux, coloane oficiala, ultimul tun

Presedintele UNPR, vicepremierul GABRIEL OPREA, a afirmat sambata ca nu-si doreste functia de prim-ministru si nici nu intentioneaza sa candideze la Presedintia Romaniei.

„Nu doresc functia de prim-ministru, in primul rand sunt intr-o coalitie de guvernare, avem prim-ministru, consider ca avem o guvernare buna, poate deveni si mai buna, cu rezultate economice clare, o spun indicatorii internationali. (…) Nu ma intereseaza functia de prim-ministru, nu candidez si nu o sa candidez la Presedintie. De altfel, atat eu, cat si UNPR, l-am sprijinit pe presedintele Romaniei, indiferent cum il cheama”, a declarat GABRIEL OPREA, la Alexandria.

Potrivit acestuia, UNPR si-a respectat si isi va respecta intelegerile politice, dar, in acelasi timp, va sprijini orice proiect national bun pentru Romania.

„Sprijinim orice proiect national care aduce beneficii pentru Romania. Niciodata nu am dat jos un guvern din care am facut parte, este o problema de bun simt pana la urma, dar, repet, orice proiect national benefic Romaniei UNPR il sprijina. (…) Suntem in coalitia de guvernare, maine voi da un mesaj PSD sa-l felicit pe domnul Dragnea, pe noul presedinte (…), sa-l felicit pe domnul Ponta care conduce un guvern bun. (…) Tot timpul ne-am respectat intelegerile”, a precizat presedintele UNPR.

GABRIEL OPREA a participat sambata, la Alexandria, la o intalnire regionala cu reprezentantii organizatiilor UNPR din judetele Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Calarasi, Ialomita si Giurgiu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *