Gabriela Firea se lauda: Am prima sansa la Primaria Capitalei

candidatura, gabriela firea, PRIMA SANSA, primaria capitalei, psd, alegeri locale 2016, sondaj de opinie
gabriela firea

Vicepresedintele PSD GABRIELA FIREA a declarat ca, potrivit unui sondaj de opinie realizat in perioada sarbatorilor de iarna, ea ar avea prima sansa la Primaria Generala a Capitalei, informeaza postul B1TV.

„Cativa colegi din PSD au facut aceasta propunere care ma vizeaza pe mine (n.r.—aceea de a candida la Primaria Capitalei) care, va spun sincer, m-a luat prin surprindere, nu ma asteptam la acest lucru. Eu sunt doar de trei ani si ceva in politica, nu am ambitii atat de mari in sensul sa ard etapele si sa vreau ca intr-un timp foarte scurt sa ajung foarte departe.

Ideea acestor colegi s-a conturat in forma unui sondaj de opinie care a fost realizat in perioada sarbatorilor de iarna, acest sondaj a fost citit de domnul presedinte Liviu Dragnea ieri, este un sondaj realizat de Marius Pieleanu de la Avangarde. In acest sondaj, stau bine. Daca ne-am lua dupa acest sondaj si nu avem motive sa il contestam, conform acestui sondaj as avea prima sansa la Primaria Generala a Capitalei din toti candidatii politici posibili de la toate partidele, si nume grele”, a spus GABRIELA FIREA

GABRIELA FIREA a mai precizat ca nu a decis inca daca va intra in cursa pentru obtinerea sefiei Primariei Generale a Capitalei, iar partidul din care face parte trebuie sa faca o analiza in aceasta privinta.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *