Gabriela Firea: Programul de guvernare al PNL denota amatorism

candidatura, gabriela firea, PRIMA SANSA, primaria capitalei, psd, alegeri locale 2016, sondaj de opinie
gabriela firea

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD,  a criticat, in numele PSD lansarea programului de guvernare al celor de la PNL pe care il descrie in termeni duri.

„Cei din PNL au lansat astazi un program de guvernare total lipsit de credibilitate, avandu-i drept promotori pe Catalin Predoiu si Vasile Blaga, doi dintre principalii exponenti ai fostului regim PDL, care au facut foarte mult rau Romaniei in anii trecuti. Cei care acum se ascund in spatele «noului PNL» ignora total realitatile economice din Romania de astazi, luandu-l pe «nu» in brate si facand opozitie fie cu amatorism, fie cu inconstienta”, a spus Gabriela Firea.

„Ne-ar fi placut sa vedem o alta atitudine din partea lor, in care ideile bune lansate de noi sa fie recunoscute si sustinute, dar nu este cazul. Ne-ar fi placut sa vedem o sustinere a reducerilor de taxe propuse deja de Guvern, dar nu e cazul. Dimpotriva, dupa ce au crescut TVA in anii trecuti, ei cer demisia celor care vor sa o scada, ceea ce este dincolo de absurd si ii arunca in ridicol. Catalin Predoiu, care acum vrea sa devina prim-ministru din partea PNL, este cel care a semnat masurile de taieri de salarii si pensii, de crestere brutala a TVA la 24%, de inchideri de spitale si taieri de indemnizatii. Domnii Predoiu si Blaga sunt printre cei care i-au indatorat pe romani cu suma record de aproape 20 de miliarde de euro contractata de la finantatorii externi si printre cei care au semnat pentru marirea taxelor si impozitelor.

Ce valoare poate avea un program de guvernare din partea celor care nu numai ca au falimentat Romania in trecut, dar care au refuzat orbeste orice invitatie la dialog? Imi pare rau sa o spun, dar denota foarte mult amatorism”, a precizat Gabriela Firea intr-un comunicat de presa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *