Gabriela Firea ii raspunde dur lui Catalin Predoiu

candidatura, gabriela firea, PRIMA SANSA, primaria capitalei, psd, alegeri locale 2016, sondaj de opinie
gabriela firea

Purtatorul de cuvant al PSD, GABRIELA FIREA, i-a solicitat din nou, sambata, prim-vicepresedintelui PNL CATALIN PREDOIU sa se retraga din toate functiile politice ca urmare a acuzatiilor legate de finantarea campaniei electorale din 2008 si a sustinut ca PSD si opinia publica nu sunt interesati de „DEMISII IN ALB”, ci de o demisie a sa „reala”.

„Reactia obraznica si hilara pe care Catalin Predoiu o are cu privire la acuzatiile care i se aduc, in ceea ce priveste finantarea campaniei din 2008, arata faptul ca acesta este speriat ca i se apropie de final cariera politica. Visul sau de a fi premier, oricum unul din start fara mari sanse de realizare, pare ca o sa fie spulberat de colegii sai din noul PDL. Il invit din nou pe domnul Predoiu sa se retraga din functiile politice, in urma acestui scandal. Nu demisii in alb ne intereseaza pe noi si opinia publica, ci o demisie a sa reala”, afirma GABRIELA FIREA intr-o declaratie remisa sambata presei.

PSD a solicitat si vineri demisia lui CATALIN PREDOIU din functiile politice detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale de la alegerile parlamentare din 2008 din Buzau.

„Catalin Predoiu trebuie sa isi asume participarea intr-o campanie finantata din coruptie. Astazi, fostul parlamentar PNL si consilier prezidential, George Scutaru, a intrat in atentia procurorilor anticoruptie pentru modul in care a finantat campania din Buzau, in anul 2008. Conform procurorilor DNA, exista suspiciuni ca respectiva campanie electorala a fost finantata din mita. PSD reaminteste ca unul dintre candidatii PNL la Buzau, in 2008, a fost nimeni altul decat Catalin Predoiu, cel care detine astazi functia de prim-vicepresedinte al PNL. PSD solicita acestuia demisia din functia politica detinuta si asumarea participarii la o campanie electorala finantata din coruptie. De asemenea, PSD ii solicita acestuia sa raspunda pentru folosirea acestor bani pentru campania sa electorala”, se arata intr-un comunicat remis vineri de PSD, potrivit Agerpres.

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU a respins categoric, vineri, „insinuarile calomnioase” si „solicitarea obraznica” a PSD de a-si da demisia din functiile de partid si a adaugat ca, in cazul in care va fi declarat suspect intr-un dosar de coruptie, va pleca din viata publica, iar in caz contrar ii cere lui VICTOR PONTA sa faca acest gest.

„Am luat la cunostinta insinuarile calomnioase si solicitarea obraznica a PSD — Victor Ponta. Le resping categoric. Nu am savarsit vreodata vreo fapta de coruptie si nici nu am avut cunostinta de vreuna. (…) Il chem si eu pe Victor Ponta la o provocare barbateasca, pentru ca nu a raspuns niciodata pentru campaniile sale mizerabile (gaini moarte si atacuri mincinoase). Sa nu mai procedam ca in cazurile Sova si Vosganian! Pe scurt, Victore, daca eu sunt declarat suspect, subliniez suspect, intr-un dosar de coruptie, plec pe loc din viata publica, chiar inainte de decizia unei instante. Daca nu, sa iti asumi faptul ca romanii s-au saturat de calomnii si de mizerii si sa pleci tu din viata publica printr-un gest de onoare!”, a scris prim-vicepresedintele PNL, CATALIN PREDOIU, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: wikipedia.org


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *