Gabriela Firea, audiata la Parchet

candidatura, gabriela firea, PRIMA SANSA, primaria capitalei, psd, alegeri locale 2016, sondaj de opinie
gabriela firea

GABRIELA FIREA este AUDIATA vineri dupa-amiaza la Parchetul General in dosarul in care il acuză pe Traian Basescu de santaj.

GABRIEL FIREA a depus pe 16 aprilie 2014 o plangere penala in care l-a acuzat pe fostul presedinte TRAIAN BASESCU de amenintare si santaj in legatura cu declaratiile pe care acesta le-a facut in cadrul unei emisiuni televizate.

Parchetul ICCJ anunta, in 18 aprilie, ca a dispus urmarirea penala pentru santaj, in urma plangerii formulate de GABRIELA FIREA impotriva lui TRAIAN BASESCU.

Anchetatorii au constatat ca in aceasta cauza exista un impediment legal temporar pentru punerea in miscare a actiunii penale, astfel ca a fost dispusa, prin ordonanta, suspendarea urmaririi penale.

GABRIEL FIREA preciza, intr-o postare pe Facebook, ca presedintele TRAIAN BASESCU i-a transmis, in seara zilei de 13 aprilie, intr-o emisiune televizata, „un mesaj fara niciun echivoc” legat de activitatea ei in Comisia Calarasi.

La iesirea de la audieri, GABRIELA FIREA a declarat ca in prezent asteapta o decizie in acest dosar. ”Ce am avut de afirmat am facut-o in fata doamnei procuror si asteptam o decizie”, a spus GABRIELA FIREA.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *