GABRIEL MUTU, portavocea dezinformarii in razboiul SORIN OPRESCU – RADET

GABRIEL-MUTU
GABRIEL-MUTU

Iesirile publice ale domnului GABRIEL MUTU au de cele mai multe ori darul de a te lasa mut. Nu stii cum sa interpretezi ceea ce spune, nici nu stii ce-l mana sa spuna ceea ce spune, necunoasterea, sau reaua credinta.

11121026 980432675312315 123222867 n GABRIEL MUTU, portavocea dezinformarii in razboiul SORIN OPRESCU   RADETsorin oprescu sector 6 razboi radet psd primarie sector 6 portavoce GABRIEL MUTU dezinformare

GABRIEL-MUTU

Nu poti sa-l intrebi pe domnul GABRIEL MUTU care este definitia epicentrului, fiindca atunci cand ai treaba nu poti astepta cateva ore un raspuns de la cineva care priveste in sus, spre vazduh. Ori poate priveste in vazduh cautand smecheriile suspendate ale mentorului sau in ale administratiei, domnul chirurg SORIN OPRESCU. Noi stim ca uneori chirurgilor li se intampla sa uite in trupul celor pe care incearca sa-i trateze cate o fesa, o foarfeca Metzenbaum.

In urma unei operatii de lunga durata, idolul domnului GABRIEL MUTU a uitat in corpul Bucurestilor cateva zeci de milioane de tone de beton si vreo 800 de milioane de euro datorie a RADET.  Caci in ograda domnului SORIN OPRESCU se regaseste RADET, si nu la primaria sectorului 6. Acolo trebuie sa priveasca domnul GABRIEL MUTU, nu spre primaria de sector. Domnul primar general profesor chirurg SORIN OPRESCU a dat cu bisturiul consilierilor sai prin marile parcuri si le-a umplut cu carciumi. Spre acolo trebuie sa-si indrepte privirea muta de uimire si revolta domnul GABRIEL MUTU. Acolo este epicentrul durerii, stimate domn si nu in directia in care va aranjeaza pe dumneavoastra in goana dupa capitalul electoral atat de necesar dumneavoastra pentru alegerile locale din 2016.

In acest fel, domnule GABRIEL MUTU nu faceti altceva decat sa demonstrati, inca o data, ca va erijati intr-o simpla portavoce a dezinformarii in razboiul dintre mentorul dumneavoastra, SORIN OPRESCU, si RADET.

11880199 980420871980162 1550120733 n GABRIEL MUTU, portavocea dezinformarii in razboiul SORIN OPRESCU   RADETsorin oprescu sector 6 razboi radet psd primarie sector 6 portavoce GABRIEL MUTU dezinformare