Fumul l-a dus la DIICOT! Cheloo de la Parazitii, saltat pentru trafic de droguri

CONSUM DROGURI, PERCHEZITI, DIICOT, TRAFIC DE DROGURI, CATALIN STEFAN ION, CHELOO, PARAZIITII, CHELOO SALTAT DE DIICOT, MEMBRU PARAZITII ARESTAT

Solistul trupei Parazitii, Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a declarat, inaintea audierilor de la DIICOT Ploiesti, ca a venit aici „in plimbare” si ca are „multe” sa-si reproseze, transmite Mediafax.

Ajuns la orele pranzului la DIICOT Ploiesti, Catalin Stefan Ion a fost intrebat de ziaristi daca stie motivul pentru care a fost adus acolo. „Am venit in plimbare”, a raspuns Cheloo.

Intrebat, de asemenea, daca se consumau droguri la petrecerile pe care le organiza, Cheloo a refuzat sa raspunda. Ziaristii l-au intrebat si daca are ceva sa-si reproseze, iar rapperul Cheloo a raspuns ca are multe sa-si reproseze.

Un jurnalist a remarcat ca zambeste totusi, iar Cheloo a raspuns ca se simte „ca un lup cand vede atatea oi in jurul sau”. Pana la ora transmiterii acestei stiri, peste 50 de persoane au fost aduse la DIICOT Ploiesti, in dosarul in care este vizat si rapperul. In total, 90 de persoane au primit mandate de aducere in urma a zece perchezitii domiciliare care au avut loc in Bucuresti si Prahova, in dosarul care vizeaza traficul de droguri de risc.

Potrivit ultimelor informatii, anchetatorii au descoperit o jumatate de kg de canabis in vila de vacanta a lui Cheloo de pe Valea Doftanei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *