Foto Basescu a publicat contractul dintre Crescent si firma condusa de Firea

traian basescu, victor ponta, liviu dragnea, psd, fost presedinte, ura, relatie ponta dragnea

Traian Basescu a publicat miercuri pe contul sau de Facebook patru fotocopii prezentate ca fiind un „contract de imprumut intre Crescent, firma a fostei securitati si SC Media Casa Press SRL, firma parte a trustului turnatorului Felix, administrata de doamna Firea”.

Publicarea acestui contract vine dupa ce Traian Basescu i-a cerut, in urma cu doua zile, Gabrielei Firea sa explice „cati bani a transferat din Crescent in trustul lui Voiculescu”.

„Daca-si aduce aminte sa fi semnat vreo hartie prin care tot imprumuta, asa, an de an, si nu platea inapoi, 400 de mii de euro si vreun 1,8 milioane de dolari, de la Crescent si ii transfera intr-o companie care era in grupul domnului Voiculescu. Daca isi aduce aminte lucrul acesta, ar fi bine sa se spovedeasca public”, a declarat marti Basescu.

In replica, senatoarea PSD Gabriela Firea i-a cerut marti acestuia sa-si probeze afirmatiile.

„Am inteles ca fostul presedinte al Romaniei este in posesia unor informatii potrivit carora as fi girat, prin semnatura mea, actiuni comerciale ilegale, in cadrul trustului Intact, atunci cand eram unul dintre managerii Diviziei de print. Ii adresez public rugamintea domnului Traian Basescu sa predea ‘dovezile’ organelor de cercetare abilitate”, a afirmat Firea, conform unui comunicat de presa

„Sunt convins ca doamna Firea ne poate spune cand s-a rambursat imprumutul”, scrie miercuri fostul sef de stat, pe Facebook, alaturi de patru pagini fotocopiate.

Acest contract de imprumut in valoare de 400.000 euro si 1.830.000 dolari, rambursabili pana la sfarsitului anului 2010, pare semnat in 15.11.2007 intre Crescent Commercial & Maritime (Cyprus) LTD, cu sediul in Nicosia, si SC Media Casa Press SRL, in numele careia semneaza Gabriela Firea, „Manager Director”.

traian basescu contract crescent 248x300 Foto Basescu a publicat contractul dintre Crescent si firma condusa de Fireatraian basescu sc media sa gabriela firea foto document crescent contract

Sursa foto: facebook / traian basescu


3 Comments

 • anca spune:

  BRAVO DOMNULE BASESCU, AI DOVEDIT CA AVETI DREPTATE. FIREA AR TREBUII SA -SI CREASCA COPIII CA O MAMA DEVOTATA,NU IN HALUL CUM ESTE, SI FIUL NU E IN STARE SA IA BACUL !!!! A SAU PUS CAMERE DE LUAT VEDERI IN CLASE, DE ASTA PROBABIL NU A REUSIT. MAI MARE RUSINEA PENTRU ASA O MAMA . E MARIONETA LUI PONTA IN PSD.
  CREDETI-MA CA MULTI VA REGRETA DEJA.

 • Proiect spune:

  Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
  Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati.
  Cerinte:
  – calculator
  – conexiune internet
  – cunostinte minime PC
  – seriozitate
  – atentie la detalii
  – rabdare
  – perseverenta
  – nu este necesara experienta.
  Instruire gratuita oferita prin lectii transmise prin mail.
  Veti trece mai intai prin instruire, apoi, daca doriti veti incepe sa lucrati.
  Program part-time. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
  Se incheie contract legal de munca.
  Pentru informatii trimiteti textul „INFO” la adresa de mail: [email protected]
  Oferim si solicitam seriozitate!

 • MIHAI spune:

  ”DRAGA” FIREA, TAAARE MA BU..CUUUUR CA TZI-AS TRAS-O BASESCU LA MANSARDINA POOLITICHIEI DE MAIDAN !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *