Florin, „Alta intrebare”, Iordache a fost uns vicepresedinte la Camera Deputatilor

VICEPRESEDINTE CAMERA DEPUTATILOR, FLORIN IORDACHE, FOST MINISTRU JUSTITIE, REACTIE USR

Social-democratul Florin Iordache a fost ales marti in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, cu 211 voturi ‘pentru’ si 77 ‘impotriva’, informeaza Agerpres.

UPDATE: USR a criticat alegerea deputatului PSD Florin Iordache in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, functie pe care a ocupat-o si inainte de sa fie ministru de Justitie, afirmand prin vocea purtatorului de cuvant ca este o dovada de „dispret pentru societate”.

Votul a fost secret cu bile. Pentru alegerea vicepresedintelui Camerei inferioare a Legislativului este necesara majoritatea voturilor deputatilor prezenti la sedinta. Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a fost propus de PSD pentru functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Acesta a initiat celebra ordonanta de urgenta 13 care a generat cele mai mari proteste de strada din Romania dupa Revolutie si in urma carora si-a dat demisia.

Florin Iordache a devenit celebru si pentru sintagma „Alta intrebare”, pe care a folosit-o de peste 20 de ori in conferinta de presa in care a anuntat adoptarea OUG 13. Aceasta functie a ramas vacanta in urma numirii Rovanei Plumb in functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *