Florian Walter i-a turnat la DNA pe Sorin Oprescu si Marian Vanghelie

florian walter, dna, denunt, sorin oprescu, marian vanghelie,

Imediat dupa ce a ajuns in Romania, Florian Walter a fost dus direct la DNA, unde se pare ca a facut cateva denunturi care vizeaza direct doi politicieni de top. Unul dintre denunturi ar fi impotriva lui Sorin Oprescu si cel de-al doilea impotriva lui Marian Vanghelie, informeaza postul Romania Tv.

Florian Walter a declarat in fata anchetatorilor DNA ca prin intermediul firmei de constructii a fiului sau le-a dat mita celor doi primari pentru a obtine mai multe contracte de reabilitare si de asemenea de asflatare.

Procurorii urmeaza sa faca cercetari in acest caz, sa vada daca Florian Walter a spus sau nu adevarul si cel mai probabil in urmatoarea perioada, Sorin Oprescu si Marian Vanghelie ar putea fi chemati la DNA.

Sorin Oprescu a declarat ca este pentru prima data cand aude de acest denunt. Fostul primar a spus ca il cunoaste pe Florian Walter de 20 de ani, de pe vremea cand executa servicii de curatenie Romprest pentru sectorul 1 si pentru sectorul 5.

Intrebat daca Florian Walter a incercat sa intervina la el, Sorin Oprescu a spus ca nu avea de ce sa faca acest lucru deoarece contractul era in derulare si era facut pentru 25 de ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *