Firea accepta propunerea lui Basescu

firea

Gabriela Firea, senator PSD, a acceptat propunerea lui Traian Basescu de mediere in conflictul legal care i-a adus pe amandoi la Parchetul General.

Prima intalnire, potrivit Antena 3, va avea loc miercurea viitoare. Firea si avocatul ei, Lucian Bolcas, vor discuta cu negociatorul conditiile unei posibile impacari fara proces.

Saptamana trecuta, Traian Basescu a primit titlul de Mediator de Onoare. „Va promit ca imi voi trimite maine avocatul nu la procuror, ci sa vina la domnul presedinte (al Consiliului de Mediere – n.red.) sa stabilim un mediator si sa-i fac propunere doamnei Firea sa mediem cu un mediator aceasta disputa”, a declarat fostul presedinte.

Pe 16 aprilie 2014, Gabriela Firea a depus o plangere penala impotriva lui Traian Basescu, pe care il acuza de santaj si amenintare, dupa ce acesta declarase cu cateva zile inainte, intr-o emisiune la B1 TV, ca „ar face mai bine sa fie atenta si sa se preocupe de ce se intampla in ‘mosia’ sotului ei, ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa”.

Pe 2 septembrie, fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la iesirea de la Parchetul General, ca a fost anuntat de procuror ca i s-a schimbat incadrarea in dosarul Firea, fiind acuzat de amenintare, nu de santaj.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *