Exploziv: Sforarul-sef din dosarul Microsoft s-a capatuit cu vila lui Vadim Tudor

mafia imobiliara, corneliu vadim tudor, vila vadim tudor, claudiu florica, dezvaluiri explozive, marius marinescu, maria wolf, documente false, dosarul microsoft,

Dezvaluiri explozive despre mafia imobiliara. Capul retelei Microsoft, Claudiu Florica, a pus mana pe vila de 4 milioane de euro a lui Corneliu Vadim Tudor. Ar fi folosit documente false si ar fi reusit sa il evacueze pe tribun din sediul central al PRM, din strada Emil Zola, din centrul Capitalei. Presedintele de atunci al partidului, Vadim Tudor, a incercat de nenumarate ori sa salveze sediul dar fara succes. Acum Florica s-a instalat in vila, informeaza Romania TV.

Claudiu Florica, unul dintre cele mai controversate personaje din dosarele DNA a pus mana pe vila unde a avut sediul partidul Romania Mare. El s-a si mutat in ea. Totul ar fi fost insa un joc al mafiei imobiliare.

„Claudiu Florica sta la balcon si rade de noi, rade de autoritatile statului pentru ca el a ramas cu milioanele din Microsoft si a ramas si cu aceasta vila, facuta cadou pana la urma de RAAPPS”, spune unul dintre fostii colaboratori ai lui Corneliu Vadim Tudor, parlamentarul Marius Marinescu.

Casa de milioane de euro a fost construita de o nemtoaica, Maria Wolf, care insa pentru ca nu avea mostenitori a lasat-o statului roman. Acum, la 5 ani de la evacuare, aflam cine era in spatele mafiei: milionarul Claudiu Florica. Unul dintre sforarii Microsoft deja s-a instalat in vila si ar avea planuri mari.

„Daca DNA ar vrea sa-si faca datoria ar trebui sa inceapa cu RAAPPS. Avea un patrimoniu de 10 miliarde de euro, dar au fost praduite toate vilele, toate palatele”, a declarat Marius Marinescu la postul de televiziune amintit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *