Explozie la o fabrica de mobila din Sighetu Marmatiei

explozie

O explozie s-a produs, miercuri dupa-amiaza, in incinta fabricii de mobila Plimob din Sighetu Marmatiei.

Incidentul a fost anuntat in jurul orei 14:50 prin apel la 112, informeaza Someseanul.

La fata locului au ajuns de urgenta mai multe echipaje ale ISU Maramures.

Martorii au declarat ca s-au auzit doua explozii succesive, iar suflul a fost resimtit si in cladirile din apropiere. Mai mult, prima explozie s-a produs cu flacara, informeaza sursa citata.

In muncitor in varsta de 30 de ani a fost grav ranit, iar alte patru persoane ar fi primit ingrijiri medicale la fata locului, dupa ce au suferit intoxicatii cu fum.

Oana Alexa, purtator de cuvant al ISU Maramures, a declarat intr-o interventie telefonica la postul B1TV, ca pentru stingerea incendiului au intervenit mai multe echipaje ale inspectoratului, dar si „pompieri de la serviciul privat apartinand societatii comerciale”.

De asemenea, aceasta a mai spus victima „s-a deplasat la spital cu mijloace proprii”, desi „are arsuri pe fata si pe membrele superioare”.

„Incendiul a fost lichidat (…) Un echipaj a ramas in zona pentru a supraveghea locul. Nu avem date despre alte persoane ranite, decat despre una singura”, a mai declarat purtatorul de cuvant.

Aceasta a mai spus ca inca nu au fost stabilite cauzele accidentului, dar cel mai probabil „este vorba despre un ciclon de rumegus, locul unde se aduna rumegusul”.


1 Comment

  • Violeta spune:

    Cum sa faci bani pe internet! Profita si tu urgent de acest chilipir: un curs GRATUIT care te invata online si rapid cum sa faci bani pe internet! Trebuie doar sa-ti acorzi circa o ora pe zi, timp de cateva zile, pentru a invata pas cu pas cum sa faci bani pe internet! Vrei si tu cu seriozitate sa schimbi ceva in viata ta? Cere urgent detalii despre curs, la adresa de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *