EXCLUSIV Costel Comana, paravanul ingineriilor financiare dirijate din umbra de Liviu Dragnea

costel comana, regiotrans, liviu dragnea, inginerii financiare, valentin dorobantu,
costel comana, regiotrans, liviu dragnea, inginerii financiare, valentin dorobantu,

Costel Comana, milionarul urmarit penal care a decis sa-si puna capat zilelor, saptamana trecuta, intr-o toaleta de avion care circula pe ruta Columbia – Costa Rica, era unul dintre oamenii care nu erau straini de combinatiile uriase care se faceau in cadrul transporturilor feroviare.

Costel Comana a avut marele noroc de a fi fost coleg de facultate cu fostul vicepremier Liviu Dragnea, cel care l-a lansat in lumea afacerilor de milioane de euro. Costel Comana si-a inceput cariera ca sef de gara de unde a fost repede preluat de Liviu Dragnea si dus pana in fruntea Regio Trans. Costel Comana era, totodata, si posesorul unui numar impresionant de actiuni la o alta firma, RC-CF TRANS SRL Brasov, societate care a pus la dispozitia familiei Dragnea un autoturism Audi de ultimul tip ca sponsorizare.

Reamintim ca firma RC-CF TRANS SRL Brasov este una dintre societatile din domeniul transportului feroviar privat „calcate” de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in data de 18 februarie 2015, in urma perchezitiilor find retinuti cativa dintre actionari si directori, printre care si Iorgu Ganea, partenerul de afaceri al lui Costel Comana, dar si Estrella Stefanescu.

Fostii angajati la cele doua firme sunt convinsi de faptul ca afaceristul Costel Comana era doar un paravan pentru ingineriile financiare pe care le desfasura ministrul Liviu Dragnea, cel care a procedat la fel si in cadrul unei alte firme care a facut afaceri de milioane cu bani publici, TEL DRUM.

Costel Comana era in relatii excelente cu fostul manager privat de la CFR Calatori- Valentin Dorobantu, care acum este angajatul firmei Regiotrans Brasov, dar si cu unul dintre actualii directori ai companiei de stat Iosef Szentes, unul dintre artizanii „tesaturilor” din mersul trenurilor pentru interesul privatilor. Totodata, Costel Comana era in relatii extrem de apropiate si cu cei doi tesatori ai mersului pe 2015, adica directorii de la CFR SA- Viorel Scurtu si Marian Cotofana”.

Costel Comana era divortat si avea un copil din casatorie, dar se pare ca femeia cu care il insotea in avion era fosta sa secretara cu care avea o relatie de mai multa vreme. Autoritatile din Costa Rica au facut public faptul ca asupra insotitoarei lui Costel Comana s-au gasit aproximativ 11.000 de euro.

Sursa foto: facebook.com

 

 


1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *