EXCLUSIV Combinatiile SMART marca MARIAN PETRACHE via ADRIAN CORBU. DOCUMENT

STENOGRAMA, CORUPERE ALEGATORI, DNA, MARIAN PETRACHE, ALEGERI LOCALE 2016, PNL ILFOV, POLITIA ILFOV

Asa cum v-am promis incepem seria dosarelor in forta cu o prima dezvaluire despre afacerile mai putin curate in care este implicat, asa cum era de asteptat, un baron local. In continuare va prezentam o combinatie desteapta facuta de liberalul combinator Marian Petrache prin intermediul nepotului pedelist Adrian Corbu.

Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov si secretar general al PNL, a vrut sa fie un unchi de treaba si si-a instalat nepotul, pe Adrian Corbu de la PDL, in conducerea SMART SA. De treaba, adica sa scoata bani frumosi si totodata murdari cu mana neamurilor. Ceea ce demonstreaza ca este, fara indoiala, un baron local sadea!

SMART SA (cu sediul in strada General Gheorghe Magheru nr 33) este o filiala a TRANSELECTRICA, mai precis societatea pentru servicii de mentenanta a retelei electrice de transport, iar Adrian Corbu a fost instalat la interventia lui Marian Petrache in functia de director general adjunct la SMART SA.

Adrian Corbu, in varsta de numai 29 de ani, a avut o ascensiune fulgeratoare atat in cariera, cat si in politica, el fiind si vicepresedintele organizatiei de tineret a PDL. Ca sa-si demonstreze utilitatea si valoarea fata de unchiul combinator Marian Petrache, Adrian Corbu si-a aratat calitatile de intreprinzator dand un tun cu ajutorul unei agentii imobiliare, adica SC LAAN REAL ESTATE SRL cu sediul in soseaua Nicolae Titulescu din Capitala.

Adrian Corbu a fost delegat de catre cei de la SMART SA sa gaseasca un sediu in care firma din care face parte sa-si mute birourile. Acest lucru se putea termina rapid si fara batai de cap daca directorul general adjunct alegea sa mute birourile SMART SA in cladirea Electrica, acolo unde pretul chiriei/luna/ pe metru patrat inchiriat cu tot cu utilitati este de 6 euro, adica 7.200 de euro.

Insa, Corbu, la indicatiile pretioase ale baronului lesinat dupa lovele Petrache, si-a dorit sa faca bani asa ca a ales, cu sprijinul celor de la SC LAAN REAL ESTATE SRL, reprezentata de Gheorghe Adrian Laurentiu, sa se instaleze intr-un sediu din Barbu Vacarescu. Nu in orice conditii, spatiul de 1200 de metri patrati urmand sa aiba un spatiu de birouri dar si 15 locuri de parcare. La pretul estimativ de 16,5 euro/ luna/pe metru patrat, 19.800 euro. Adica mai mult decat dublu fata de chiria pe care ar fi putut sa o achite in cladirea Electrica. Iar intr-un an suma totala se ridica la 237.600 euro!

Gheorghe Adrian Laurentiu s-a pus pe treaba si in data de 27 iunie 2014 i-a prezentat lui Adrian Corbu doua oferte (foto), ambele pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala, una la Floreasca Park, iar cealalta la Sky Tower. Din care s-a ales varianta a doua, Sky Tower, unde SMART SA, ca un chirias care se respecta, asigura si mentenanta panourilor electrice ale cladirii!

anexa oferte 224x300 EXCLUSIV Combinatiile SMART marca MARIAN PETRACHE via ADRIAN CORBU. DOCUMENTsmart sa sky tower sc laan real estate marian petrache foto documente exclusiv combinatii transelectrica combinatii marian petrache adrian corbu alex cautis adrian corbu

Contractul de prestari servicii (foto) dintre SMART SA (reprezentata de Adrian Corbu si numita beneficiar)  si SC LAAN REAL ESTATE (reprezentata de Gheorghe Adrian Laurentiu si numita consultant) s-a semnat si parafat in data de 29 august 2014 avand valabilitate un an.

contract pag 1 223x300 EXCLUSIV Combinatiile SMART marca MARIAN PETRACHE via ADRIAN CORBU. DOCUMENTsmart sa sky tower sc laan real estate marian petrache foto documente exclusiv combinatii transelectrica combinatii marian petrache adrian corbu alex cautis adrian corbu

contract pag 2 223x300 EXCLUSIV Combinatiile SMART marca MARIAN PETRACHE via ADRIAN CORBU. DOCUMENTsmart sa sky tower sc laan real estate marian petrache foto documente exclusiv combinatii transelectrica combinatii marian petrache adrian corbu alex cautis adrian corbu

Apoi, confirmare a faptului ca lucrurile au mers struna la contract a fost atasata si chitanta din data de 8 septembrie 2014 (foto ) din care reiese si comisonul urias primit, conform contractului initial, de cei de la SC LAAN REAL ESTATE SRL. Adica, doar vreo 215.541 de lei (48.986 de euro)! Ceea ce inseamna ca din suma totala de 237.600 euro (1.045.440 lei), firma imobiliara s-a ales cu un procent de aproximativ 5%. Intrebarea finala ar fi cum s-au impartit banii…….desi este clar ca nepotul Corbu a primit firimituri ca, deh, Petrache este master mind-ul combinatiei!

Toate sumele sunt valabile pentru un an de zile, dar daca SMART SA se hotaraste sa stea in sediul nou vreo zece ani?

anexa chitanta comision 223x300 EXCLUSIV Combinatiile SMART marca MARIAN PETRACHE via ADRIAN CORBU. DOCUMENTsmart sa sky tower sc laan real estate marian petrache foto documente exclusiv combinatii transelectrica combinatii marian petrache adrian corbu alex cautis adrian corbu

Interesant este ca despre acest caz a scris si jurnalistul Alex Cautis de la Kamikaze, exact la data de 1 septembrie, insa articolul s-a volatilizat ca prin minune! Oare de ce?  Stim noi, de la niste surse sigure care jura ca jurnalistul a pus mana pe lovelele pe care i le-a aruncat Petrache. Cert este ca a mai ramas in agregator titlul si o bucatica de sapou (vezi print screen) atunci cand dai o cautare pe GOOGLE….

alex cautis smart 300x168 EXCLUSIV Combinatiile SMART marca MARIAN PETRACHE via ADRIAN CORBU. DOCUMENTsmart sa sky tower sc laan real estate marian petrache foto documente exclusiv combinatii transelectrica combinatii marian petrache adrian corbu alex cautis adrian corbu

 

 


2 Comments

  • Iftode Alex spune:

    Clasica sifonare a banilor la o companie a statului roman. Smart SA a plecat dintr un sediu unde platea 14€ pe mp cu utilitati incluse si unde era langa sediul actionarului majoritar Transelectrica. Daca mai aveau nevoie de spatiu li se putea pune la dispozitie spatiu in cladirea din care au plecat,dar acolo nu se putea plati nici un comision.
    Va garantez ca aceasta mutare nu are fundament economic la o societate care este pe pierdere de la inceputul anului, dar pe cine intereseaza???
    16,5€ plus utilitati= management performant! Felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *