Evadare la Cluj: un complice si-a dat foc

evadare la cluj
evadare la cluj

Evadare la Cluj. Cei patru infractori care au evadat sambata din arestul Politiei Cluj au avut un plan bine pus la punct. Ei au ramas nesupravegheati , deoarece un complice si-a dat foc. Au reusit sa evadeze  din sala de recreatie a arestului, intrucat subsolul a fost inundat, iar muncitorii au indepartat mai multe gratii pentru a putea scoate apa. Evadatii au trecut pe langa birourile SRI Cluj, aflate la etaj.

Evadare la Cluj. Politia din toata tara il cauta pe Alexandru Cristian Bartus (32 de ani), infractorul periculos care a evadat sambata seara din arestul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj alaturi de alti trei complici. Intre timp apar informatii incredibile despre modul in care s-a produs evadarea. Cei patru detinuti aflati in arestul  Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj au avut un plan minutios. Surse din interiorul IPJ au declarat ca acestia aflau sambata, in jurul orei 18.00, in sala de recreatie a arestului din cadrul IPJ. Este vorba despre o camera in care arestatii preventiv sunt adusi sa se relaxeze, aici avand la dispozitie si o masa de ping-pong.

Evadare la Cluj. Cei patru detinuti Daniel Baciu (acuzat de furt), Claudiu Botorea (furt), Alexandru Bartus (furt calificat)si Tiberiu Lacatus (cercetat pentru tentativa de omor) au fost lasati nesupravegheati in sala de recreatie intrucat un complice de-al lor si-a dat foc in celula sa. Doi dintre cei trei politisti care erau de serviciu in acel moment l-au luat pe barbat, care era acuzat de tentativa de omor, au stins focul si l-au dus la baie. Situatia s-a complicat intrucat acesta a simulat ca are un infarct, dand si semne clare de instabilitate psihica. Au fost chemat Detasamentul de Interventii si Actiuni Speciale (DIAS) si barbatul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie.
Sursa text si foto: adevarul.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *