Eugen Tomac, noul presedinte PMP

pmp, popularii nervosi, pnl, psd, vot prin corespondenta, comunicat de presa

Deputatul EUGEN TOMAC a fost votat duminica la Congresul PMP presedinte al partidului, iar DOREL ONACA a fost ales secretar general.

Cei 700 de delegati prezenti duminica la Palatul Parlamentului, unde a avut loc congresul PMP, l-au ales pe SIEGFRIED MURESAN prim-vicepresedinte al PMP.

Vicepresedinti ai PMP au fost alesi Clement Negrut, Petru Movila, Adrian Gurzau, Nicolae Ivaschescu, Catalina Buzoianu, Catalin Cristache, Victor Tarhon, Adrian Radulescu, Claudiu Palaz si Gabriel Berca.

„Vom fi un partid care va transmite si va fi vocea celor care vor ca clasa politica sa-i trateze cu respect si sa fie transparenta. Vrem sa fim vocea celor care se uita cu dezamagire la clasa politica. Romania implicata (motiunea sa de presedinte – n.r.) inseamna un alt fel de politica. Ati investit intr-un partid tanar, dar va asigur ca increderea pe care ne-ati acordat-o nu este in zadar. Sunt convins ca impreuna cu Traian Basescu PMP va castiga alegerile si va repune pe harta Romania acolo unde ii este locul, alaturi de celelalte natiuni europene. Vrem sa spulberam acest USL dolofan care s-a diminuat usor si ne plictiseste deja”, a spus EUGEN TOMAC dupa ce s-au anuntat rezultatele alegerilor.

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns la Congresul PMP in jurul orei 11.00, insa nu a dorit sa faca declaratii presei. Este o surpriza prezenta sa la congres, mai ales ca el nu a dorit sa confirme acest lucru la solicitarea presei. Este prima aparitie publica a lui Basescu dupa terminarea mandatului de presedinte al Romaniei.

Potrivit unor surse, la congresul PMP se vor inscrie in partid mai multe personalitati, printre care si va numara chiar si Traian Basescu.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *