ELICOPTER SMURD Prabusit: A fost gasita drona care a surprins tragedia

smurd

Drona care a filmat la scurt timp dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol a fost gasita si predata procurorilor militari care ancheteaza cazul, aceasta fiind functionala, urmand ca filmarile sa fie analizate de catre anchetatori.

Proprietarul dronei, Bogdan Dumitru, a declarat, vineri, ca o persoana l-a anuntat ca drona sa pe care o pierduse luni, la scurt timp dupa prabusirea elicopterului SMURD, a ajuns la Politia Mamaia, astfel ca s-a dus acolo, insa a fost trimis la IPJ Constanta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dumitru a declarat ca politistii de la IPJ Constanta l-au indrumat la Parchetul Militar, ca a mers si acolo, dar i s-a spus ca drona nu ajunsese la procurori.

Dupa cateva ore, a fost anuntat ca drona se afla la Parchetul Militar, astfel ca a mers acolo.

Bogdan Dumitru a povestit ca pe drona respectiva sunt doua filmari si doua fotografii. Prima filmare are aproximativ 20 de secunde si se vede cum coada elicopterului SMURD se misca puternic ca si cum cineva ar trage de ea, iar cea de-a doua filmare nu este deocamdata disponibila. Barbatul a mai spus ca in zilele urmatoare se va duce la Parchet cu o alta drona in care va introduce cardul din drona care a filmat pentru ca acele imagini sa poata fi disponibile si analizate de catre anchetatori.

El a precizat ca din imaginele inregistrate de drona se pot vedea o masina de pompieri si o barca ce se apropie de locul unde s-a prabusit elicopterul SMURD.

Bogdan Dumitru a mai declarat ca a aflat de pe Facebook ca un elicopter s-a prabusit in lacul Siutghiol si a plecat inspre statiunea Mamaia, luand drona cu el.

El a precizat ca imediat ce a ajuns la locul accidentului a inaltat drona, indreptand-o inspre o zona a lacului unde observase o pata de ulei.

Sursa text si foto: realitatea.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *