Elev injunghiat de un coleg, la Constanta

elev

Un elev de clasa XI-a de la Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu” din Medgidia a fost injunghiat, luni, cu un briceag in picior de catre un coleg de clasa a X-a, in urma unei altercatii izbucnite intre cei doi intr-o pauza, in timp ce mergeau la un magazin din apropierea unitatii de invatamant.

Potrivit reprezentantilor Colegiului Tehnic „Nicolae Titulescu” din Medgidia, incidentul a avut loc luni, intr-o pauza, la aproximativ 50 de metri de unitatea de invatamant.

Astfel, elevul de clasa a X-a, in varsta de 16 ani, din localitatea Pestera, si cel de clasa a XI-a, de 17 ani, din Izvoru, au plecat impreuna la un magazin din apropierea liceului. Pe drum, ei s-au luat la cearta din cauza unei datorii, iar adolescentul de 16 ani l-a injunghiat pe celalalt cu un briceag in coapsa.

Speriat de fapta sa, agresorul l-a ajutat pe ranit sa se intoarca la scoala, unde au anuntat conducerea unitatii de invatamant, care a chemat Politia si a solicitat interventia unei ambulante.

Elevul ranit a fost transportat la Spitalul Municipal Medgidia, unde a ramas internat.

Conducerea scolii sustine ca rana suferita de elevul de 17 ani este superficiala si nu i-a pus viata in pericol.

Cei doi elevi nu au avut pana in prezent probleme de disciplina, iar incidentul va fi analizat de Comisia de disciplina a liceului si de Consiliul profesoral, care vor decide cum va fi sanctionat elevul de clasa a X-a, au precizat reprezentantii unitatii de invatamant.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *