Elena Udrea: PMP poate sprijini motiunea de cenzura a PNL in anumite conditii

cerere dna, arestare preventiva, urmarire penala, elena udrea, dosar gala bute, plen camera deputatilor

Partidul Miscarea Populara (PMP) va sustine motiunea de cenzura a liberalilor in masura in care in document se vor regasi si punctele de vedere ale PMP legate de „proasta” guvernare a PSD, a declarat miercuri presedintele formatiunii politice, Elena Udrea.

„Partidul Miscarea Populara, in masura in care o motiune de cenzura ar fi bazata pe argumentele proastei guvernari, pe care noi le avem si le vom expune in permanenta ca partid de Opozitie, singurul ce a ramas, va sustine aceasta motiune. In masura, deci, in care vom regasi acolo reprezentate si punctele noastre de vedere legate de proasta guvernare a PSD-ului”, a afirmat Elena Udrea la RFI.

Ea sustine ca Guvernul PSD este destul de solid, are sustinere destul de solida in Parlament.

„Guvernul PSD si aliatii lui este destul de solid, are sustinere destul de solida in Parlament. Pe de alta parte, eu nu sunt foarte sigura de sustinerea pe care ar avea-o un alt Guvern din partea domnului Iohannis. Mai degraba, in lumina acestei relatii bune pe care o are cu domnul Victor Ponta, cred ca s-ar merge pe solutia data de doamna Gorghiu ieri, adica un Guvern ceva si cu PNL, si cu PSD, un fel de Guvern USL. Nu stiu daca ar putea avea succes aceasta motiune si, deci, daca s-ar schimba guvernarea PSD cu o guvernare PNL, dar nici din punct de vedere al dorintei reale a PNL si a domnului Klaus Iohannis de a face aceasta schimbare”, afirma presedintele PMP.

Liberalii vor initia in noua sesiune parlamentara o motiune de cenzura, dupa prezentarea programului de guvernare al PNL, care are ca termen limita data de 28 februarie, a anuntat, luni, copresedintele PNL Alina Gorghiu.

Sursa foto: realitatea.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *