Edilul Neculai Ontanu este primar si la puscarie

neculai ontanu, primar sector 2, luare de mita, dna, prelungire arest preventiv, decizie iccj

Neculai Ontanu este primar si la puscarie. Ca orice reprezentant de seama din administratia locala, Ontanu si-a obligat soferul sa-l duca, cu masina, pana in curtea Politiei Capitalei, iar slusbasul s-a executat numai ca s-ar putea alege cu un dosar penal. Pana una alta, Neculai Ontanu a fost suspendat, vineri, din functia de primar al Sectorului 2 de catre prefectul Capitalei.

Un dosar penal ar putea fi deschis dupa ce masina in care se afla Neculai Ontanu, primarul suspendat al sectorului 2, a intrat in curtea arestului Politiei Capitalei, cand acesta a mers sa se predea, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Potrivit acestora, ar fi vorba despre incalcarea legii, prin violarea sediului profesional. Politia ar putea intocmi dosar penal si ar urma sa stabileasca participatia fiecarei persoane in acest caz, au precizat sursele citate.

Potrivit acestora, masina in care se afla Neculai Ontanu a intrat in curtea arestului in acelasi timp in care o duba a politiei iesea. ‘Astazi urmeaza sa se stabileasca participatia fiecarei persoane. Cercetarile il vor viza inclusiv pe politistul de la poarta”, au aratat sursele judiciare.

Curtea de Apel Bucuresti a admis, vineri, cererea procurorilor DNA de arestare pentru 30 de zile a primarului sectorului 2, Neculai Ontanu, acuzat de luare de mita. La scurt timp dupa aceasta decizie, Ontanu s-a prezentat la arestul Politiei Capitalei, pentru a fi incarcerat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *