DRAGNEA PINOCCHIO! Cine suporta deplasarea mincinosului in SUA – DOCUMENT

DOCUMENT, MINCIUNA, LIVIU DRAGNEA, CAMERA DEPUTATILOR, DEPLASARE SUA, CHELTUIELI

Memorandumul intern aprobat, luni, de Biroul permanent al Camerei Deputatilor privind deplasarea presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, la ceremonia de investire a lui Donald Trump prevedea si plata cheltuielilor aferente vizitei, precum transportul international, cazarea, diurna si „cadourile simbolice”, fara a indica insa sume, acestea find stabilite ulterior, noteaza News.ro.

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, a declarat marti ca partidul este cel care plateste toata deplasarea.

In memorandumul aprobat in cadrul sedintei Biroului Permanent (conducerii) Camerei Deputatilor de luni se precieaza ca „actiunea are caracter parlamentar” si se invoca „interactiunea politica constanta si de substanta ce caracterizeaza cooperarea bilaterala romano-americana” pentru a se aproba „sa se suporte din bugetul Camerei Deputatilor” cheltuielile aferente, care vor fi decontate „la intoarcerea in tara, in baza documentelor justificative”.

Desi si Liviu Dragnea a declarat luni ca aceasta deplasare va fi platita de Camera Deputatilor, marti, trezorierul PSD Mircea Draghici a declarat pentru Hotnews.ro ca partidul va achita toate cheltuielile. Draghici a declarat pentru HotNews ca partidul va plati pentru „deplasare, cazare si masara”. Intrebat daca invitatia a implicat vreo donatie catre organizator, trezorierul PSD a spus ca „nu, nici vorba”.

Sursa foto: hotnews.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *