Dragnea la Scoala de Vara, Ponta in team building cu ministrii

VOT PRIN CORESPONDENTA, ROMANI DIASPORA, deputat PNL, OVIDIU RAETCHI, ALEGERI PSD, LIVIU DRAGNEA, ATAC DUR, MAIMUTAREALA BOLSEVICA,

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta.

Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana – dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina – la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.

Victor Ponta a anuntat vineri la pranz pe Facebook ca este vineri in team building in Delta Dunarii, alaturi de ministrii Cabinetului sau. „Delta Dunarii – ca in fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipa sudata si performanta, suntem colegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului este extrem de importanta pentru toti cetatenii”, a scris Ponta pe Facebook.VICTOR PONTA si ministrii care-l insotesc au ajuns in Tulcea in jurul orei 10,40 si s-au imbarcat pe nava ‘Naiada’ a Consiliului Judetean Tulcea pentru o excursie in Delta.

VICTOR PONTA nu a facut precizari privind caracterul vizitei, mentionand insa ca la intoarcere, cel mai probabil in jurul orei 15,00, va face declaratii.

Printre cei care-l insotesc, vineri, in Delta Dunarii, se numara vicepremierul pentru securitate nationala, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si ministrul Tineretului si Sporturilor, Gabriela Szabo.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *