Dragnea ii da in cap lui Ponta dupa 2 saptamani. Ceausescu ii dadea lui Dej dupa 3 ani

VOT PRIN CORESPONDENTA, ROMANI DIASPORA, deputat PNL, OVIDIU RAETCHI, ALEGERI PSD, LIVIU DRAGNEA, ATAC DUR, MAIMUTAREALA BOLSEVICA,

Liviu Dragnea s-a instalat in scaunul de sef interimar al PSD de nici doua saptamani si deja denunta dezastruoasa mosternire primita de la Victor Ponta, apreciaza Ion Cristoiu. Jurnalistul afirma ca la nicio schimbare de sefie suprema in Partidul Social Democrat (PSD) nu a auzit un presedinte raportandu-se la seful anterior asa cum o face Liviu Dragnea.

“Desigur, si Adrian Nastase si Mircea Geoana si Victor Ponta au facut schimbari in partid dupa ce a au ajuns la putere in PSD. Toti au facut aceste schimbari cu prudenta, imbolditi de gindul sa nu para ca-i dau antecesorului bocanci in gura.

Prudenta s-a regasit in :

Evitarea unor aprecieri negative privind situatia din partid sub conducerea antecesorului.

Luarea unor masuri dupa un timp destul de mare de la preluarea sefiei.

Nu acelasi lucru s-ar putea spune despre Liviu Dragnea.

De cum a ajuns presedinte al PSD, el a purces la denuntarea situatiei din partid sub conducerea lui Victor Ponta.

Altfel spus la critica dezastruoasei mosteniri lasata de Victor Ponta”, scrie jurnalistul pe blogul personal.

Putine au fost zilele in care Liviu Dragnea sa n-aiba iesiri publice pentru a se pronunta asupra situatiei din PSD si din clasa politica in general, asupra relatiei dintre PSD si presedintele Klaus Iohannis si, mai ales, asupra Guvernului Victor Ponta.

„In perioada de nici doua saptamini de la preluarea sefiei, Liviu Dragnea si- a manifestat public vointa de a se departa spectaculos de tot ceea ce a facut Victor Ponta in fruntea PSD.

Venit in fruntea PCR in locul mortului Gheorghiu Deja, Nicolae Ceausescu a asteptat trei ani pina sa inceapa a-l critica pe inaintasul sau.

Liviu Dragnea n-a asteptat nici macar doua saptamini pentru a denunta dezastruoasa mostenire Ponta in PSD. Asta desi Victor Ponta n-a murit”, spune gazetarul.

Jurnalistul explica pe cristoiublog si raportarea stranie a lui Dragnea sa mosternirea primita de la predecesorul sau.

“Timp de cinci ani Liviu Dragnea a fost turbat de gindul ca nu el, ci Victor Ponta e seful PSD. Acum se razbuna.

Liviu Dragnea va candida la sefia PSD in 16 noiembrie 2015, convins ca ICCJ il va achita in 28 septembrie 2015. Tot ceea ce face el acum e o campanie mascata si, evident, incorecta pentru scrutinul din PSD.

Liviu Dragnea s-a vazut, in fine, intr-o sefie rasunatoare in Romania si-si da arama pe fata.

Liviu Dragnea are mandat sa-l umileasca pe Victor Ponta astfel incit sa plece din fruntea Guvernului cu imagine unui cacacios”, conchide Ion Cristoiu.

Sursa foto: evz


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *