Dorin Cocos confirma: I-am dat bani lui Ghita!

pret analize medicale, dorin cocos, rise project, investigatie, 85 milioane euro, reactivi de laborator, alin cocos, spitale romania

Omul de afaceri Dorin Cocos, arestat preventiv in doua dosare instrumentate de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), a confirmat dezvaluirile facute de fosta sa sotie Elena Udrea.

Vineri, in fata procurorilor anticoruptie, fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos a solicitat sa faca un autodenunt in cazul banilor solicitati de generalul Florian Coldea, directorului interimar al Serviciului Roman de Informatii (SRI) pentru RTV, informeaza, in exclusivitate, comisarul.ro.

Mai mult, in autodenuntul inregistrat vineri la DNA, Dorin Cocos a facut si o cerere pentru a fi supus unui test la poligraf. ,,I-am dat numitului Sebastian Ghita suma de 500.000 de euro la solicitarea numitului Florian Coldea. Am facut acest autodenunt deoarece am inceput sa ma tem pentru viata mea.”, scrie in autodenuntul scris la DNA de afaceristul bucurestean, noteaza sursa citata.

“Mi-a spus, spre exemplu, ca la solicitarea domnului Coldea a dus 500.000 de euro lui Sebastian Ghita, in cash, pentru a-si finanta televiziunea, RTV”, a precizat ea, mentionand ca aceast lucru s-a intamplat “mai la inceputul televiziunii, cand s-a rupt RTV-ul de Realitatea si cand dl Ghita inca nu era conectat cu toate cele 10 degete la bugetul de stat”, declara Elena Udrea in urma cu doua saptamani in cadrul unui interviu acordat Hotnews.ro.

“Ulterior am aflat ca banii au fost remisi dlui Ghita de catre Alin Cocos. Mi-a mai spus ca, tot asa, la solicitare, a dus aproximativ la fel, 500.000 de euro, nu-mi mai aduc aminte exact, dar aproximativ la fel, unui institut de sondare a opiniei publice, care facea sondaje din acestea”, a mai adaugat Udrea, precizand ca nu-si mai aminteste numele institutului.

Sursa foto: gandul.info


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *