DECEBAL FAGADAU musca mana care l-a hranit – STENOGRAME

STENOGRAME DNA, RADU MAZARE, PRIMARIA CONSTANTA, ALEGERI LOCALE 2016, DECEBAL FAGADAU, PRIMAR INTERIMAR CONSTANTA, CANDIDAT PSD, DNA

DECEBAL FAGADAU, primarul interimar al Constantei si candidatul PSD la ALEGERILE LOCALE din 2016 s-a dezis categoric de fostul edil RADU MAZARE din momentul in care bufonul a intrat in AREST PREVENTIV.

Ulterior, cand RADU MAZARE a decis sa renunte la toate functiile din PRIMARIA CONSTANTA si din din PSD a fost momentul cand DECEBAL FAGADAU a inceput sa se comporte ca si cand nu l-ar fi cunoscut pe cel care i-a dat sa manance ani in sir.

Pentru a-i reimprospata memoria uitucului DECEBAL FAGADAU vom prezenta o serie de stenograme ale procurorilor DNA in care actualul PRIMAR INTERIMAR al CONSTANTEI se arata extrem de serviabil cu MAZARE, membru marcant al tripletei infractionale MAZARE-STRUTINSKY-CONSTANTINESCU sub aripa careia a crescut DECEBAL FAGADAU.

Pe scurt este vorba de o serie de interceptari ale procurorilor anticoruptie la scurt timp dupa ce RADU MAZARE a fost eliberat din arest preventiv si pus sub control judiciar in dosarul mitei pentru construirea locuintelor sociale din cartierul constantean „Henry Coanda”.

Astfel, intr-o convorbire purtata de RADU MAZARE cu viceprimarul DECEBAL FAGADAU in data de 19.07.2011, primarul se asigura ca acesta va raspunde prompt solicitarilor societatii Shapir”.

In acest context, RADU MAZARE il anunta pe VICEPRIMARUL din CONSTANTA DECEBAL FAGADAU ca fie cei de la Inspectia in Constructii inchid ochii la ilegalitatile facute in cartierul Henry Coanda, fie se „ocupa personal de ei”.

Va prezentam stenogramele din referatul procurorilor DNA:

DECEBAL FAGADAU: Buna dimineata domn primar!

RADU MAZARE: Salut! Asta de la urbanism a plecat la Londra cu stiinta ta?

DECEBAL FAGADAU: Da!

RADU MAZARE: Da…A.. cine-i tine locul? Io-l am pe domnul Avi (n.n. Morgenstern Avraham) aici…(Neinteligibil)

DECEBAL FAGADAU: Nicoleta Constantin.

RADU MAZARE: Nicoleta Constantin. Tu te duci la birou, nu?

DECEBAL FAGADAU: Bineinteles!

RADU MAZARE: Domnu Avi…Il stii pe domnul Avi?

DECEBAL FAGADAU: Bineinteles!

RADU MAZARE: Face drumurile si face blocurile… !

DECEBAL FAGADAU: Stiu si problema cu cele 3 blocuri care aveau autorizatie, si trebuiesc sparte… s-asa mai departe..

RADU MAZARE: De ce este o problema asta? De ce…

DECEBAL FAGADAU: Sincer, mie nu mi se pare o problema.

RADU MAZARE: De ce in primarii, orice lucru trebuie sa fie o problema ?

DECEBAL FAGADAU: Pai..

RADU MAZARE: Sau este o problema ?

DECEBAL FAGADAU: Nu stiu, dar..credeti-ma, ca ma ocup. Daca vine domnu Avi, eu o chem pe Nicoleta si rezolv. Mi-a zis ieri si dl. Marica (n.n. Marica Ion, director executiv Directia Tehnic Achizitii din cadrul Primariei municipiului Constanta, al carui nume va aparea si ulterior ca o persoana folosita de primarul MAZARE in relatia cu Morgenstern Avraham).

RADU MAZARE: Dar stii cum trebuie rezolvata? De urgenta. Ca pa omul asta a facut blocurile fiindca l-am rugat eu, ca sa nu stam in c…!

DECEBAL FAGADAU: Stiu, stiu…

RADU MAZARE: Da?

DECEBAL FAGADAU: Si pierde multi bani !

RADU MAZARE: Da, el pierde multi bani , eu pierdeam imagine…

DECEBAL FAGADAU: (Neinteligibil) Vreau sa va zic..

RADU MAZARE: Si daca eu nu mai eram, nu mai era nici Nicoleta, nici Nicoleta…

DECEBAL FAGADAU: Corect!

RADU MAZARE: Nici.. (n.n. injura) ei de functionari ca tot ce vreau sa fac, nu pot, nu se poate face!(n.n. cei doi vorbesc concomitent)……

RADU MAZARE: (Neinteligibil)… O chemi sa rezolve problema astazi , ca daca nu, ma ocup eu personal de toata directia de urbanism.. si de toate autorizatiile pe care le dau! Adica de ei, personal, ma! Mai exact…

DECEBAL FAGADAU: Cel mai bine asa, da domnule primar!

RADU MAZARE: Da?

DECEBAL FAGADAU: Da, da! Bine…

RADU MAZARE: Bine, deci vine mister Avi la tine, da?

DECEBAL FAGADAU: Da!

RADU MAZARE: (n.n. vorbeste in engleza” Of time (neinteligibil), mister FAGADAU?) Ok!Bine, merci!

DECEBAL FAGADAU: Bine. Sa traiti !O zi buna!

Din verificarea site-ului PRIMARIEI CONSTANTA a rezultat ca in aceeasi zi a fost emisa autorizatia din 19.07.2011 avand ca obiect „modificare proiect aprobat cu a.c. in 12.11.2008 „construire ansamblu de locuinte ieftine pentru tineri, organizare de santier si racorduri utilitati – etapa VIII blocurile 9 ,10 si 11 p 9et in Ansamblul Baba Novac program municipal de construire locuinte ieftine, conform HCLM 613/2007 si HCLM 340/2008 faza i: construire bloc bn 9 investitie SC Shapir Structures SRL”.

In concluzie, noi ne intrebam daca DECEBAL FAGADAU mai continua sarada cu dezicerea de RADU MAZARE si in campanie sau renunta inca de pe acum la statutul de candidat al PSD la PRIMARIA CONSTANTA pentru ALEGERILE LOCALE din 2016? Desi, unii spun ca DECEBAL FAGADAU va candida insa numai pentru ca, la momentul oportun, sa-si vanda voturile celui mai bine plasat candidat in schimbul functiei de viceprimar! Ceea ce denota faptul ca DECEBAL FAGADAU se simte excelent in postura de sluga asa cum a fost si pe vremea lui RADU MAZARE.

Sursa foto: ziua de constanta


1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *