De ce saboteaza ALIN TISE proiectul depozitarii deseurilor din judetul Cluj

alin tise boc
alin tise boc

Senatorul liberal ALIN TISE a innebunit in momentul in care a aflat ca presedintele Consiliului Judetean Cluj MIHAI SEPLECAN a reusit sa rezolve problema deseurilor din zona. Prin intermediul unei postari, in egala masura indignata si belicoasa, pe pagina sa de Facebook, ALIN TISE incearca sa improaste cu noroi solutia gasita de MIHAI SEPLECAN pentru rezolvarea acestei probleme spinoase cu care se confrunta judetul Cluj de ceva timp incoace.

Pentru cei mai creduli sau mai putin avizati, ALIN TISE pare un veritabil justitiar preocupat de problemele cetatenilor insa adevarul este cu totul altul.

ALIN TISE supranumit si „senatorul supliment” este atat de inversunat cand vine vorba de colectarea deseurilor din judetul Cluj pentru ca tunul pus la cale de domnia sa a esuat lamentabil. Ei bine, fostul presedinte al CJ Cluj a fost la un pas sa rezolve problema deseurilor cu ajutorul raposatului sau protector EUGEN VERES si sub privirea atenta a „nasului” EMIL BOC.

Dar sa incepem cu inceputul. CMID, proiect european derulat de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Eco Metropolitan Cluj, inca nu este gata, rampa Salprest Pata Rat s-a inchis, iar administratia locala Feleacu nu cedeaza gratuit terenul ce are aviz de la mediu pentru o rampa de depozitare temporara. Nimic nou pentru cei care cunosc situatia insa, putini stiu ca raposatul patron al firmei Salprest, EUGEN VERES, este omul care l-a sustinut permanent pe ALIN TISE. VERES l-a tinut la facultate pe ALIN TISE iar pe fratele acestuia l-a avut drept angajat, legal, pana anul trecut. Pana in momentul in care s-a vazut consilier local, ALIN TISE a fost si el pe statul de plata al lui VERES. Interesant nu?

ALIN TISE a mai suprimat un proiect asemanator si in 2006

In plus, ALIN TISE a mai suprimat din fasa un proiect similar cu cel al lui MIHAI SEPLECAN si tot in favoarea protectorului EUGEN VERES si al firmei Salprest. Astfel in 2006 pe vremea cand ocupa functia de prefect al judetului Cluj, ALIN TISE a suspendat hotararea luata de Consiliul Judetean care aprobase planul presedintelui CJ de atunci, MARIUS NICOARA, care impreuna cu afaceristul SILVIU PRIGOANA vroia ca printr-un parteneriat public-privat sa infiinteze o rampa ecologica in comuna Apahida. Rampa ecologica urma sa fie construita pe un teren al Rosal Group, achizitionat in urma unei licitatii publice de vanzare a activelor CUG. Clujul putea sa aiba o rampa ecologica pentru depozitarea deseurilor inca din 2007, insa asta ar fi insemnat o lovitura crunta pentru protectorul lui ALIN TISE, EUGEN VERES si societatea Salprest proprietara rampei de la Pata Rat!

Acum credem ca este mai clar decat lumina zilei de ce ALIN TISE a avut o reactie atat de acida la mai putin de 24 de ore dupa ce MIHAI SEPLECAN, presedintele in exercitiu al CJ Cluj, a anuntat rezolvarea problemei deseurilor din judet!

P.S. In urmatorul articol va vom dezvalui de cate examene a avut nevoie sotia lui ALIN TISE pentru a deveni notar si cum a pus „senatorul supliment” mana pe sediul actual in care isi desfasoara activitatea nepretuita sa consoarta!


1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *