Dacian Ciolos se intalneste cu Victoria Nuland

dacian ciolos, victoria nuland, intalnire, premier romania, secretar de stat sua, bucuresti

Adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene si Eurasiatice, Victoria Nuland, soseste duminica la Bucuresti si va avea in cursul serii o intalnire informala cu premierul Dacian Ciolos, au declarat pentru Agerpres surse oficiale.

Potrivit acestora, in cadrul unei cine informale, premierul Dacian Ciolos ii va prezenta oficialului american  Victoria Nuland prioritatile Guvernului pe care il conduce.

De asemenea, Dacian Ciolos si Victoria Nuland vor discuta despre imbunatatirea climatului investitiilor in Romania, despre situatia din regiune, in special cea din Republica Moldova, dar si despre relatiile cu Ucraina si Rusia.

Parteneriatul strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii va figura, de asemenea, pe agenda discutiilor dintre Dacian Ciolos si Victoria Nuland.

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti preciza, in cursul acestei saptamani, la solicitarea Agerpres, ca Victoria Nuland va efectua o vizita in Romania, unde va avea intalniri cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos.

„Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene si Eurasiatice, se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos si alti reprezentanti ai noului Guvern, pentru a discuta probleme bilaterale de interes comun in cadrul Parteneriatului nostru strategic”, sustinea Ambasada Statelor Unite la Bucuresti.

Sursa foto: the washington post


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *