Dacian Ciolos despre coruptie si plagiatul lui Toba

DACIAN CIOLOS, PREMIER ROMANIA, INTERVIU, PRESA GERMANA, CORUPTIE ROMANIA, PLAGIAT PETRE TOBA

Premierul DACIAN CIOLOS a acordat un interviu pe TEMA CORUPTIEI unei publicatii germane. Continutul interviului a fost relatat la emisiunea Realitatea Romaneasca, de catre Mihai Rusu, jurnalist roman stabilit în Germania, informeaza postul Realitatea Tv.

„Domnul DACIAN CIOLOS a prezentat nemtilor o echipa cu 5 ministri care au fost functionari europeni plus cativa specialisti, despre telul scurtei guvernarii. Acesta se refera la reformarea administratiei publice care sa nu mai poata fi intoarsa. Despre despre recastigarea increderii, a vorbit despre transparenta la licitatii publice(…) transparenta la decizii guvernamentale precum si cheltuirea banilor publici de catre companii, totul pus pe site, totul pentru vazul celtateanului. Suntem un guvern independent care propune schimbarea atitudinii fata de cetateani. Despre lupta anticoruptiei, premierul noteaza ca DNA lucreaza performant si ca ROMANII s-au plictisit de CORUPTIE si au iesit in strada”, a mai spun Mihai Rusu.

În interviul acordat publicatiei germane DACIAN CIOLOS a vorbit si despre suspiciunea de plagiat în cazul ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba.

„Echipa sa are un mic caz care poate deveni mare sau se poate scoate din uz. Este vorba despre cazul lui Petre Toba ministrul afacerilor interne suspectat de un fals in lucrarea de doctorat si daca va fi fals, domnul DACIAN CIOLOS va decide personal”, a mai spus jurnalistul Mihai Rusu, citat de Realitatea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *