Cum si-a petrecut KLAUS IOHANNIS ultimele ore ca simplu cetatean

klaus iohannis, presedinte romania, delegatie congres sua, mac thornberry, administratia prezidentiala

Klaus Iohannis se bucura din plin de ultimele ore inainte de preluarea responsabilitatilor de presedinte al Romaniei, eveniment care va avea loc duminica.

Vineri seara, el a participat impreuna cu sotia sa, Carmen, la un concert special de Craciun organizat la Sibiu de Ambasada Italiei si Institutul Italian de Cultura din Romania. Concertul a fost sustinut de „White Harps Quartet” la Biserica parohiala romano-catolica „Sf. Treime” din Sibiu, informeaza Libertatea.

Sotii Iohannis au stat in locurile obisnuite – in primul rand, in partea dreapta, alaturi de primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, si de reprezentantii Ambasadei Italiei la Bucuresti.

„A fost un concert extraordinar de frumos. Sunt foarte bucuros si multumit ca am reusit sa ajung la Sibiu pentru acest concert. E o mare onoare si placere pentru mine sa particip aici si sper ca a fost un concert care a facut placere celor care l-au urmarit”, a declarat Klaus Iohannis.

Intrebat daca are emotii pentru ziua de duminica, Iohannis a raspuns doar cu un zambet. Dimineata de sambata Klaus Iohannis si-a petrecut-o in mod obisnuit – a mers sa joace o partida de tenis. El a refuzat sa le dea declaratii jurnalistilor care asteptau in fata casei sale, informeaza Digi24. Dupa castigarea presedintiei Romaniei, Klaus Iohannis a declarat ca pentru el „Sibiu” va insemna intotdeauna „acasa”. El a postat sambata pe Facebook un comentariu in care ii ureaza „La multi ani!” orasului sau.

„Se implinesc astazi 823 de ani de la prima atestare documentara a cetatii Sibiului, sub numele de Cibinium, intr-un document ecleziastic emis de papa Celestin al III-lea. Inca din acel moment, Sibiul era un centru cultural important, o capitala a transilvanenilor. Imi doresc ca sibienii sa se bucure si de acum inainte de multi ani prosperi si plini de realizari!”, se arata in textul postat pe Facebook de Klaus Iohannis.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *