Crin Antonescu il ia la misto pe Tariceanu: Daca ii da voie PSD…..

PSD, FOST PRESEDINTE PNL, CRIN ANTONESCU, CALIN POPESCU TARICEANU, PRIMARIA CAPITALEI, COPRESEDINTE ALDE, CANDIDATURA,

Crin Antonescu a spus marti ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va candida doar daca este sustinut de cineva „mai mare” si daca PSD „ii da voie sa candideze”.

„Domnul Tariceanu va candida daca-l sustine cineva mai mare, totdeauna a facut asta. Daca PSD-ul ii va da voie sa candideze sau il va pune sa candideze, atunci va candida, daca nu, nu”, a spus Antonescu.

Intrebat cu vede schimbul de replici dintre presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, Crin Antonescu a spus: „Nu pot sa raspund la intrebarea asta fara a include o nota polemica la adresa domnului Tariceanu. Cred ca domnul Quintus a raspuns cel mai bine.”

De asemenea, Crin Antonescu a precizat ca va renunta la calitatea de membru de partid doar daca se intampla ceva care sa-l „scandalizeze”, dar ca este „exclusa” revenirea sa pe scena politica.

Senatorul Crin Antonescu a mai declarat  ca Marian Munteanu, candidatul liberalilor la Primaria Bucuresti, este „unul din personajele importante ale Romaniei postcomuniste” si ca trebuie cunoscut proiectul sau pentru Capitala.

„Cred ca este foarte important de cunoscut proiectul acestui om care, place sau nu place unora, este unul din personajele importante ale Romaniei postcomuniste. Eu l-am intalnit cred o singura data pe domnul Munteanu, acum 15 ani, l-am urmarit asa cum l-au urmarit toti contemporanii din prezentele mediatice, atatea cate au fost. Pentru mine, figura sa este legata de un timp si de un loc care sunt si pentru mine esentiale, vitale, adica de Piata Universitatii 1990. Evident ca in sensul acesta incerc o anumita emotie, o emotie pozitiva vazandu-l revenit in actualitatea politica”, a declarat fostul presedinte al PNL, potrivit Mediafax.


1 Comment

  • Probabil numai Literatura sau Istoria-ca-literatura poate explica USL, adica de ce Ponta a fugit de la o guvernare prezenta, iar Antonescu de la una posibila. Argumentul cu puscariasii din partid e tras de păr: si PSD, si PNL sunt azi garantat purificate si mai usor de condus spre a da prosperitate la cetateni. Criza din PNL pleaca de la functia clasica a acestui partid regal: apararea intereselor capitalului românesc! Că s-a ajuns la solutia Munteanu, tb judecat tinând seama si de faptul ca Antonescu era candidatul firesc la Capitala: l-ar fi votat si politicienii civici care acum vor fi cu Firea, ca-n 2000 când a trebuit suportat Iliescu sa ne scape de Vadim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *