Corb la corb nu-si scoate ochii: Petre Toba il apara pe Gabriel Oprea

ministrul de interne, petre toba, gabriel oprea, dosar dna, minister afaceri interne,

Conform zicalei „corb la corb nu-si scoate ochii”, ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba il apara cu vehementa pe Gabriel Oprea, predecesorul sau, dupa ce ultimul trebuie sa faca fata acuzatiilor formulate de procurorii DNA in doua dosare de ABUZ in SERVICIU.

Ministrul Afacerilor Interne, PETRE TOBA, il apara pe predecesorul sau, GABRIEL OPREA. TOBA a declarat joi, la iesirea de la bilantul DNA pe 2015, ca masina din dosarul lui GABRIEL OPREA se afla la DIPI si ca, din 2005, toti ministrii de Interne au avut la dispozitie un echipaj de politie rutiera pentru fluidizarea traficului.

„Orice ministru de Interne din 2005 a beneficiat de un echipaj de politie rutiera, echipaj care a facut parte din dispozitivul de protectie, iar la solicitare fluidiza deplasarea masinii demnitarului”, a declarat PETRE TOBA, raspunzand intrebarilor puse de jurnalisti, relateaza Mediafax. „Este la DIPI”, a spus PETRE TOBA, intrebat unde se afla masina Audi A8 din dosarul lui GABRIEL OPREA. Ministrul de Interne a adaugat ca asteapta finalizarea dosarului penal.

Senatorii au incuviintat, miercuri, urmarirea penala a presedintelui UNPR, GABRIEL OPREA, in dosarul in care acesta este acuzat ca ar fi dispus cumpararea unei masini de lux din banii de misiuni ai politistilor. Presedintele UNPR GABRIEL OPREA s-a declarat „nevinovat” si a aratat ca „suspiciunea invocata nu este intemeiata”, dar ca va da curs solicitarilor DNA.

Sursa foto: mediafax


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *