Combinatiile lui STEFAN FLORESCU din pietele SECTORULUI 4 – date si cifre ametitoare

STEFAN FLORESCU, PIETE SECTOR 4, TARABE PIETE SECTOR 4, COMBINATII STEFAN FLORESCU, FOST SEF DAPS 4, CONSTRUCTII PIIETE SECTOR 4, CANDIDAT PNL, ALEGEREI LOCALE 2016, PRIMARIE SECTOR 4, CONSILIUL LOCAL SECTOR 4

Vom continua si astazi cu o serie de dezvaluiri despre combinatiile facute, fara rusine sau frica de Dumnezeu, de catre incompatibilul STEFAN FLORESCU, fostul sef al DAPS 4. Combinatii despre care Masa Presei a mai scris (detalii AICI) insa acum revenim cu o noua serie de precizari!

Astfel, constructiile aparute ca ciupercile dupa ploaie in PIETELE din SECTORUL 4 aflate timp de ani buni sub obladuirea incompatibilului STEFAN FLORESCU figurau in acte drept tarabe desi erau constructii in toata regula. In plus acestea nu aveau autorizatii de constructie emise de Directia de urbanism a PRIMARIEI SECTORULUI 4 ci erau semnate de STEFAN FLORESCU. Prelungirea contractelor se facea anual, fara licitatie si fara aprobarea Consiliului Local al PRIMARIEI SECTORULUI 4, prin acte aditionale, iar incompatibilul incasa sume cuprinse intre 1 si 1,5 milioane de euro.

Spre exemplu la construirea Pietei Progresul a fost semnat un contract pe baza de contract furnizor cu SC ROTARY Constructii SRL (firma patronata de MIHAI ROTARU, afaceristul aflat sub control judiciar intr-unul dintre dosarele de retrocedari ilegale de terenuri instrumentate de procurorii DNA in care apar si fosta sefa ANRP, Crinuta Dumitrean, dar si deputatul Ioan Oltean) pentru care PRIMARIA SECTORULUI 4 a platit si va mai plati inca patru ani de acum incolo suma de 25.000 de euro lunar. Contractul s-a facut prin credit furnizor ca sa nu fie prins ca debit in bugetul local si ca sa nu fie supus aprobarii anuale a Consiliului Local de la SECTORUL 4.

Pentru a nu avea emotii, incompatibilul interlop STEFAN FLORESCU i-a pus pe tovarasii lui din CLANUL SPORTIVILOR sa il ameninte pe primarul interimar DANIEL BALUTA. Iar acesta din urma nu l-a iertat pe combinatorul pietar STEFAN FLORESCU si, cu sprijinul inspectorilor Curtii de Conturi i-a demascat afacerile murdare si l-a dat afara din functia de sef al Directiei Administratiei Pietelor din Sectorul 4.

O alta combinatie a lui STEFAN FLORESCU este legata de contractele de inchiriere in pietele din SECTORUL 4 care, in ciuda faptului ca aveau clauze expres care nu permiteau subinchirierea, toate erau subinchiriate la a patra sau a cincea mana! Mai simplu, la prima mana se plateau sume de 4-500 de euro PRIMARIEI SECTORULUI 4 insa, in urma subinchirierilor repetate se castigau, la o singura taraba, sume intre 800 si 4000 de euro, iar o mare parte dintre acestea ajungeau, da exact, in buzunarul incompatibilului!

In loc de incheiere vom reveni cu o precizare legata de afacerea care demasca combinatia lui STEFAN FLORESCU cu VASILE BLAGA, copresedintele PNL despre care am scris AICI. Ei bine, contractele cu firma de paza SC AXIS Corporate Security patronata de ginerele lui VASILE BLAGA, IONUT RUDEANU (aflat sub urmarire penala, intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA, pentru evaziune fiscala de  jumatate de milion de euro!) si „puiul” acesteia cuprindeau si obiective care nu se aflau in patrimoniul pietelor din SECTORUL 4.


1 Comment

 • Vasi spune:

  Haaa,Clanul Sportivilor se afla sub blanda si nevinovata fata a lui Baluta,aceste impreuna cu un interlop din clanul sportivilor fac legea in piete si alte directii ale primariei 4 de cand au plecat Florescu si Pie de la 4 .
  Ete si cine este de fapt interlop in clanul Sportivilor si care este din acelasi partid cu d-l Baluta:))))

  Reprezentatul Clanurilor Cămătarilor şi Sportivilor în politică, urmărit de DIICOT
  Obscur personaj politic, Florian Puiu, consilier la sectorul 4 al Capitalei, este un notoriu personaj în lumea interlopă. Cu o avere impresionantă el depăşeşte în opulenţă, conform declaraţiei de avere oficiale, şefi de consilii judeţene sau alte eminenţe cenuşii ale vieţii publice sau politice sau politice din România.

  Conform surselor PUTEREA din Consiliul Local al Sectorului 4, Puiu şi averea sa sunt doar interfaţa lumii interlope din Bucureşti. Pe scurt, el reprezintă afacerile clanurilor Cămătarilor şi Sportivilor, ai căror bani îi spală prin investiţii „curate”. Pe de altă parte, sprijinit de forţa şi „infrastructura” celor două grupări, Puiu dictează prin şantaj întregului Consiliu Local. De altfel, el este cercetat de DIICOT într-un dosar de crimă organizată alături de membri ale celor două „carteluri” care mai degrabă îşi împart decât îşi dispută sectorul 4. Evident, la acest tip de îndeletniciri elaborate, nu pot să nu participe poliţişti, politicieni sau magistraţi corupţi.

  Săltat în lotul Cămătarilor şi Sportivilor

  La începutul acestui an consilierul Florian Puiu a fost săltat de poliţişti odată cu membri ai clanurilor Sportivii şi Cămătaru, când au fost puşi sub acuzare peste 100 de membri ai celor două grupări, care stăpânesc afacerile necurate din sector. Surpriză, după audierile procurorilor, Puiu a plecat acasă, iar numele lui a dispărut ulterior din dosarul DIICOT – Bucureşti care i-au trimis în judecată pe interlopii din cele două clanuri. În momentul de faţă, DIICOT a reluat purecarea afacerilor cu crima organizată, care priveşte tranzacţii stranii cu sute de hectare de teren în zone rezidenţiale, legături cu lideri ai lumii interlope din Capitală, dar şi cu poliţişti şi magistraţi.
  ASA CA TERMINATI CU MINCIUNILE,Florescu nu are nici o treaba cu aceste personaje,iar faza cum ca lua mii de euro pe o taraba ,nu cred nici asta,babele alea aveau atatia euroi sa-si ia o taraba in piata cand puteau sa-si cumpere un magazin cu totul:))))),ce penibili sunteti:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *