Clotilde Armand ii face praf pe Dragnea si Vasilescu

LIVIU DRAGNEA, OLGUTA VASILESCU, CLOTILDE ARMAND, ATAC DUR, LEGEA SALARIZARII BUGETARE, ROMANIA IN FALIMENT

Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu au saracit doua judete, iar daca proiectul legii salarizarii in sectorul bugetar este venit din partea lor, Romania risca sa intre in faliment, a declarat, miercuri la postul RFI,  Clotilde Armand, consilier local USR la Primaria Sectorului 1.

Clotilde Armand spune ca „legea salarizarii este un proiect complex, care nu trebuie facut doar de dragul audientei. Trebuie consultati experti in economie si finante. Apropo, ce expertiza au Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu in materie de finante? Ambii au saracit doua judete. Daca acest proiect de lege este venit din partea lor, mi se pare ca Romania risca sa intre in faliment”.

Ea precizeaza ca “legea va avea un impact national asupra 1,2 milioane de oameni, fara sa-i uitam pe cei din sectorul privat. Va dati seama ca tot sectorul privat va fi impactat. Nu a fost nici o consultare nationala, asta mi se pare nu numai o aberatie, dar si revoltator”.

Clotilde Armand atrage atentia ca “legea salarizarii este bazata pe corelatia cu salariul minim. Salariul minim este prevazut, intre ghilimele, sa creasca nefundamentat in aceasta lege. Este evident ca previziunile PSD nu au sens economic”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *