Citeste si te „cruceste” alegatorule nestiutor! Daniel Lenghea si increngaturile electorale

avocat, daniel lenghea, lulu bamboo, joshua castelano, bamboo, cristi borcea, dan cristian popescu, ludovic orban, alegeri locale 2016, campanie electorala, pnl, primaria capitalei, nora virgil magureanu, alina petre, mihai voicu,

Daniel Lenghea (foto), 41 de ani, avocatul lui Cristian Borcea, cunoscut ca Strangulatorul din Miami, este unul din personajele cheie in campania electorala de la Bucuresti nu numai pentru deputatul Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la sectorul 2, dar si pentru Ludovic Orban, cel sustinut de liberali pentru Primaria Generala a Capitalei.

Lenghea care face naveta intre Bucuresti si Miami este cel mai bun prieten al lui Lulu Balulu, zis Misu Pricopsitu, pe numele sau real Mihai Popescu, fratele deputatului Dan Cristian Popescu, amantul fostei nurori a lui Virgil Magureanu, Alina. Lulu Balulu, care acum locuieste in Miami, a fost mana dreapta a lui Ludovic Orban, cand acesta era ministrul transporturilor.

Daniel Lenghea a fost arestat in Florida pe 3 aprilie 2014, pentru violenta domestica, dupa ce si-a strangulat sotia, Ortansa Lenghea.

In apelul efectuat la numarul de urgenta 911, Ortansa Lenghea, le-a spus politistilor ca sotul sau i-a pus un halat de baie in jurul gatului si a strangulat-o pana nu a mai putut respira, intr-o cearta violenta. Politistii din Palm Beach au consemnat in raport ca femeia abia putea vorbi si la trei zile dupa ce a fost sugrumata de sotul sau.

Lenghea a fost eliberat si pe cautiune si mai apoi si-a convins sotia sa-si retraga plangerea. Daniel Lenghea are grija de afacerile lui Cristi Borcea din Florida, printre care si restaurantul ”La Vendetta.

El reprezinta si interesele nepotului lui Gigi Becali, Lucian, cel care detine, alaturi de Giosue Castellano si constanteanul Teo Pasa clubul Bamboo din Miami Beach. Giosue Castellano, zis Joshua, este nepotul temutei Pupetta Maresca, prima femeie din istorie recunoscuta drept capo di tutti capi de catre mafia italiana Camorra.

Daniel Lenghea este in prezent implicat oficial in campania electorala a PNL la Capitala, in special cea a lui Dan Cristian Popescu la sectorul 2. Lenghea este bun prieten si cu Florin Ghiulbenghian, cel care o sustine pe Alina Magureanu Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu si actuala amanta a lui Dan Cristian Popescu, in denunturile depuse la DNA.

Joi, Ludovic Orban si Dan Cristian Popescu au facut o plimbare de campaniei cu metroul fiind insotiti de Daniel Lenghea marcand inceputul strangerii de semnaturi pentru candidatii PNL in Capitala. Lenghea a preluat pe contul sau de Facebook o fotografie postata initial de Ludovic Orban pe care a sharuit-o insa de la deputatul Mihai Voicu, liderul PNL sector 1.

Sursa text: Flux24


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *