Cauza mortii lui Dan Adamescu, afaceristul incarcerat pentru dare de mita

SEPTICEMIE, DAN ADAMESCU A MURIT, A MURIT DAN ADAMESCU, DECES DAN ADAMESCU, PATRON ASTRA ASIGURARI, PATRON ROMANIA LIBERA, DNA, NCHISOARE, SPITAL PRIVAT,
Catalin Breazu, avocatul lui Dan Adamescu, a declarat marti, pentru News.ro, ca trupul neinsufletit al omului de afaceri va fi dus la Institutul National de Medicina Legala pentru un raport medico-legal, care este obligatoriu intrucat acesta era in detentie, precizand ca cel mai probabil cauza mortii este o septicemie care i-a afectat toate organele si, in final, „inima i-a cedat”.
„A murit pe la miezul noptii, intr-un spital civil, cu gardianul langa el. Cauza probabila a mortii este o septicemie care i-a afectat toate organele si, intr-un final, inima i-a cedat. El era intubat de la sfarsitul lunii decembrie. Astazi va fi dus la Institutul de Medicina Legala pentru un raport obligatoriu, fiind in detentie. Ulterior va fi predat familiei”, a spus avocatul Catalin Breazu.
Omul de afaceri Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani, anuntul fiind facut de nora sa, Adriana Constantinescu, la Romania TV.
Dan Adamescu era internat de anul trecut, sub paza, intr-un spital privat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *