Catalin Predoiu si Robert Cazanciuc, dati de gol de Cristian Sima

catalin predoiu, lider pnl bucuresti, dna, audiere, martor, dosar anrp

O noua dezvaluire a brokerului fugar in Elvetia, CRISTIAN SIMA, ar putea sa-i ingroape, din punct de vedere politic, pe doi ministri. De data aceasta, CRISTIAN SIMA vorbeste despre scandalul in care este implicat fostul consilier prezidential GEORGE SCUTARU, acuzat vineri de DNA de complicitate la dare de mita, LUARE de MITA si SPALARE de BANI. Si implicarea lui CATALIN PREDOIU in poveste. Si despre o spaga a actualului ministru al justitiei, ROBERT CAZANCIUC.

Ce a scris CRISTIAN SIMA pe pagina sa de Facebook:

Sa va spun o poveste: Toamna lui 2008. Predoiu e ministrul lui Tariceanu. Tariceanu il cheama si il roaga sa candideze.Predoiu ii spune ca nu are bani. Tariceanu mirat ii raspunde: cum nu ai bani? Pai nu ai penitenciarele. Predoiu saracu nu stia ca se pot face bani din penitenciare.Cazanciuc de exemplu, cind a cumparat Citroen uri de la ATS, pentru puscaria de la Jilava, a cerut 30 de euro spaga pentru fiecare masina, spagile gainaresti mergeau pina la nivelul de 30 de euro pentru o masina emoticon smile.

Tariceanu il trimite la Scutaru. Scutaru ii finanteaza campania lui Predoiu contra celebrului mafiot psd ist local Ghiveciu. Scutaru e insa zgircit.Predoiu nu avea carisma nici pentru scara blocului daramite pentru campania de la Buzau.Sa le vorbesti la aia din Plescoi despre MCV e sinucidere curata. Ghiveciu se apuca sa dea paturi la toti taranii. Predoiu disperat se duce la Scutaru si-i spune ca psd istul da paturi. Scutaru ii explica ca asa se cistiga alegerile si ca trebuia sa aiba bani de campanie. Predoiu nu da nimic si pierde alegerile cu brio.Nu cred ca le-ar fi cistigat nici macar daca dadea carpete cu rapirea din serai.Scutaru a inteles ca e un looser si nu s-a sinchisit sa cheltuie banii partidului pe un looser.

Dupa alegeri Predoiu il tradeaza pe Tariceanu si trece de partea lui Basescu, ordin de la superiorii din servicii sau oportunism, nu stiu. Cert e ca Basescu l-a manipulat usor, se ridica in picioare si cind vorbea cu Base la telefon. Evident l-a tradat si pe Basescu cind vintul nu mai sufla in pupa marinarului si cind buldogul i-a facut o oferta de a reveni la putere. Sa nu uitam ca Predoiu s-a dus la Ponta in aprilie 2012 ca sa il lase ministru la justitie si l-a rugat si pe Base sa intervina pentru el. Base nu a intervenit, Ponta era de acord cu Predoiu la justitie dar ghinion , s-a opus Crin Antonescu.

Morala: Toti sunt prieteni cu toti, totul e transpartinic si nu sunt interesati decit de putere si afaceri. Nu au ideologii, nu au idealuri, au doar interese, mai mari sau mai mici. Predoiu a negociat codurile cu Hrebe, cum ati fi vrut sa iasa?”, conchide CRISTIAN SIMA.

Sursa foto: jurnalul.ro

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *