Catalin Predoiu: Rectificarea bugetara este o „baronizare bugetara”

baronizare bugetara, rectificare bugetara, victor ponta, catalin predoiu, pnl, guvern

RECTIFICAREA BUGETARA facuta de premierul VICTOR PONTA este de fapt o ”BARONIZARE BUGETARA”, sustine prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU, potrivit caruia Guvernul ia resursele de la investitii si dezvoltarea infrastructurii si le da „BARONILOR din PSD”.

„Antreprenoriatul si capitalul romanesc au nevoie de un GUVERN serios care sa nu amageasca cu masuri temporare, care nu pot fi sustinute pe termen lung, un GUVERN serios care mentine pe termen lung cadrul fiscal. Ceea ce vedem insa in RECTIFICAREA BUGETARA facuta de VICTOR PONTA (de fapt de Dragnea) este de fapt o „BARONIZARE BUGETARA”. Guvernul lui PONTA ia resursele de la investitii si dezvoltarea infrastructurii si le da BARONILOR din PSD. ‘RECTIFICAREA — AMETEALA’ BUGETARA este o alta dovada a lipsei de onestitate a Guvernului lui PONTA”, precizeaza CATALIN PREDOIU, intr-un comunicat remis marti presei.

De asemenea, el afirma ca solicitarea PNL privind DEMISIA lui VICTOR PONTA nu este ”STUPIDA”, asa cum sustine premierul in functie, pentru ca acesta nu mai are credibilitate.

„PONTA sustine ca cererea PNL de a DEMISIONA este ‘STUPIDA’. Fara a-i discuta situatia penala, cererea nu este stupida. Iata de ce: economia are acum nevoie de un Guvern cu credibilitate in lume, care sa atraga investitii si sprijin pentru Romania. Ei bine, VICTOR PONTA nu mai are credibilitate nici pentru a deschide o gogoserie in Dubai. Daca intr-adevar vrea sa serveasca economia Romaniei, se retrage de la Guvern, asa cum s-a retras de la sefia PSD. Deocamdata, ii este mai frica de ceea ce ii poate face PSD, decat ii pasa de economia Romaniei. De fapt, din ceea ce se vorbeste pe culoarele puterii, Ponta ar pleca de la Guvern si maine, daca nu i-ar fi frica de ce i-ar face baronii PSD daca o face”, mai spune CATALIN PREDOIU.

Sursa foto: gandul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *