Carmen Dan, noul ministru de Interne, o fosta secretara de scoala fidela lui Dragnea

APROPIATA LIVIU DRAGNEA, PSD, CARMEN DAN, MINIISTRU DE INTERNE, GUVERN GRIDEANU, SECRETARA SCOALA GENERALA, TELEORMAN, VIDELE,

Carmen Daniela Dan (nascuta in 1970, in Videle) a fost prefect de Teleorman in perioada martie – octombrie 2016, inainte ocupand functia de subprefect. A fost singura femeie prefect in Teleorman. A demisionat din functia de prefect pentru a candida la Senat din partea PSD, unde a si fost cap de lista. Potrivit Adevarul, Carmen Daniela Dan a fost consilier juridic si director executiv in cadrul Consiliului Judetean Teleorman din 2002 pana in iunie 2012, lucrand alaturi de Liviu Dragnea.

Timp de sase ani (1990 – 1996) a fost secretar al Scolii generale nr. 3 din Videle, apoi referent la Banca Agricola (Videle) si functionar la Raiffeisen (Videle). A absolvit liceul Zoia Kosmodemianskaia din Bucuresti in 1989, a urmat Facultatea de Drept a Universitatii Ecologice, iar licenta si-a luat-o in 2000, la 30 de ani, la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza.

La prezentarea oficiala a listei ministrilor, Dragnea a declarat ca a considerat ca „Ministerul de Interne poate fi condus cu fermitate si cu suflet”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *