In Calarasi un barbat a incendiat mii de baloturi de furaje

incendiu calarasi

Un barbat din Calarasi, banuit de incendierea a 2.000 baloturi de lucerna a fost retinut de politisti. Suspectul urmeaza sa ajunga in fata procurorilor pentru emiterea mandatului de arestare.

Anchetatorii spun ca in urma investigatiilor au identificat in barbat de 56 de ani, din comuna Independenta care ar fi distrus prin incendiere mai multi baloti de lucerna, in valoare de 20.000 lei. Barbatul a fost retinut ieri pentru 24 de ore.

Incidentul s-a petrecut in noaptea de 16/17 decembrie. Atunci politistii au fost sesizati despre producerea unui incendiu in curtea unei persoane din comuna Independenta, intr-un spatiu folosit ca loc de depozitare a furajelor. In urma cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca furajele au fost incendiate intentionat. Focul a distrus 2.000 de baloturi de lucerna, in valoare de 20.000 lei.

Investigatiile politistilor au condus la identificarea persoanei banuite de comiterea faptei, Nicolae M., de 56 ani, din localitatea Independenta. Barbatul a fost retinut pe 18 decembrie pentru 24 de ore, fiind depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Calarasi. Acesta va fi prezentat parchetului, cu propunerea de arestare preventiva.

Sursa text si foto: adevarul.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *