Bombonica lui Dragnea, in pericol sa fie pusa la cutie de procurorii DNA

fapte de coruptie, BOMBONICA DRAGNEA, LIVIU DRAGNEA, DNA, DOSAR, URMARIRE PENALA, FOSTA SOTIE LIVIU DRAGNEA, ABUZ IN SERVICIU, URMARIRE PENALA,

Bombonica lui Dragnea este in pericol sa fie pusa la pastrare intr-o cutiuta de la Beciul Domnesc. Madam Dragnea este la a doua experienta de acest gen in care trebuie sa dea ochii cu procurorii anticoruptie.

Sotia lui Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, a fost joi la DNA pentru a fi pusa sub acuzare intr-un dosar in care este suspectata de abuz in serviciu, pentru fapte pe care le-ar fi comis cand a avut o functie intr-o institutie publica.

Potrivit unor surse judiciare citate de Newsro, Bombonica Dragnea a fost chemata sa se prezinte joi la Directia Nationala Anticoruptie pentru a i se aduce la cunostinta ca are calitatea de suspect intr-un dosar si ca acuzatia este de abuz in serviciu.

Sursele citate au precizat ca faptele de abuz in serviciu ar fi fost comise in perioada in care sotia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, a avut o functie intr-o institutie publica.

Bombonica Dragnea a fost, in perioada 2007-2010, inspector la Directia Generala de asistenta Sociala si Protectie a Copilului Teleorman.

In urma cu patru ani, sotia lui Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, a scapat de dosarul in care era invinuita de evaziune fiscala in valoare de aproximativ 7,5 milioane de euro, dupa ce Parchetul General a decis sa inchida cazul din lipsa de probe.

Dosarul fusese deschis la sesizarea ANAF care descoperise in 2012 ca firma Bombonicai Dragnea, SC Hotel Turris SA, nu platise taxe si penalitati in valoare de 32 de milioane de lei, aproximativ 7,5 milioane de euro.

Parchetul a decis ca nu exista probe privind vinovatia Bombonicai Dragnea. Aceasta detine 98,62% dintre actiunile SC Hotel Turris SA.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *