Boboteaza, sub paza politistilor si a jandarmilor

boboteaza
boboteaza

Jandarmeria Vaslui si Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui au anuntat sporirea masurilor de ordine pentru toate lacasele de cult din judet, unde se vor urganiza slujbele religioase de Boboteaza. La fiecare biserica, credinciosii vor fi supravegheati de fortele de ordine.

Astfel, 40 de jandarmi din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui, vor asigura masurile de ordine publica pe timpul slujbelor religioase si distribuirea apei sfintite, la lacasuri de cult din Vaslui, Barlad, Husi si Negresti, pentru desfasurarea in bune conditii a manifestarilor religioase prilejuite de Sarbatorirea Botezului Domnului .   „Jandarmeria Vaslui recomanda cetatenilor care vor participa la aceste manifestari sa acorde o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale, sa adopte un comportament civilizat si sa respecte regulile stabilite de organizatori si de fortele de ordine.”, a recomandat Lucian Modoranu, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Vaslui.

La randul lor, reprezentantii IPJ Vaslui anu anuntat ca au luat masuri de pregatire a bunei desfasurari a acestor evenimente, in conditiile in care la acestea participa un numar foarte mare de oameni. „La fiecare dintre aceste procesiuni vor fi prezenti, pentru asigurarea ordinii publice politisti rutieri si ordine publica care vor actiona pentru prevenirea si descurajarea comiterii de fapte antisociale, precum si pentru a asigura fluenta traficului rutier in zona.”, a mentionat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.
Sursa text si foto: adevarul.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *