Binomul SRI – DNA declanseaza apocalipsa in cadrul clasei politice

binom sri-dna, sri, dna, clasa politica romaneasca, apocalipsa, dosare finalizate

SRI baga marfa proaspata la DNA! La principalul serviciu secret al tarii se lucreaza intens, chiar si dupa finalizarea raportului privind activitatea SRI pe anul 2014. De fapt, cu atat mai mult acum, principalele resurse umane ale structurii fiind realocate pentru finalizarea unor rapoarte informative de maxima importanta. Care, cu siguranta, odata ajunse in posesia beneficiarilor legali, vor scutura serios, inca o data, ce  a mai ramas din clasa politica romaneasca.

Pentru ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, este vorba despre verificarile efectuate in cauze mai mult decat sensibile, care vizeaza, in marea lor majoritate, importanti actori de pe scena politica. Si, parca pentru a le face in ciuda sustinatorilor tot mai frenetici ai teoriei conspiratiei, se pare ca de noile dosare care vor fi declansate de rapoartele informative ale Serviciului Roman de Informatii vor fi loviti, fara exceptie, oameni cu greutate atat de la Putere, cat si de la Opozitie.

Vine „Apocalipsa”!

Iar dupa cum sustin sursele noastre, pare ca ofiterii acoperiti ai SRI si-au indeplinit in mare parte misiunile care le-au fost incredintate, in ciuda dificultatii acestora. Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, au fost vizate diverse institutii ale statului, in frunte cu Secretariatul General al Guvernului, unde jocurile subterane ale combinatiilor erau facute nu doar „in familie”, dar si de membrii unor influente retele transpartinice. Astfel ca, dintr-o singura viitoare ancheta, procurorii anticoruptie care vor primi cat de curand „munitia informationala” din partea SRI pot impusca, intr-un timp relativ scurt, mai multi „iepuri”, din diverse partide politice. Astfel ca, tinand cont de „increngatura” transpartinica existenta in retelele deconspirate de catre rapoartele SRI, deja in sistem se vorbeste despre o adevarata „Apocalipsa” care va lansa „curatenia finala” a clasei politice romanesti. Si asta chiar inainte de alegerile electorale prevazute pentru la anul.

Cu autobuzul

De asemenea, o alta noutate adusa de respectivele rapoarte informatice care, repetam, se afla deja intr-un stadiu avansat de intocmire il reprezinta numarul mare de suspecti implicati. Asa ca se poate vorbi de adevarate „loturi” ale caror membri ar urma probabil sa fie ridicati pentru audieri cu autobuzul, la fel cum se petrece cu interlopii din clanurile mafiote. Primii care se asteapta sa fie saltati „cu autobuzul” sunt membrii Consiliului General al Primariei Municipiului Bucuresti, alesii locali din Capitala fiind in acest moment adevarate „tinte vii” pentru procurorii anticoruptie. Care, dupa ce vor primi si rapoartele de la celelalte structuri din sistem, vor putea accelera ritmul anchetelor din acest domeniu.

Cadouri otravite

De asemenea, un alt aspect interesant ar fi ca „personajele” rapoartelor informative sunt adevarati „cameleoni” politici. Care, dupa ce au dat tunuri dupa tunuri in primele guverne Ponta, au incercat apoi sa joace la doua capete si chiar sa sara cu totul in barca noii Puteri instalate la Palatul Cotroceni. Iar unii dintre ei au facut-o cum stiau ei mai bine, prin exces de zel in desfasurarea activitatii fata de noii stapani, dar si prin incercarea de a plasa niscaiva „cadouri otravite” noului anturaj politic in care incercau sa patrunda. Drept urmare, si surprizele pregatite de anchetatori vor fi unele pe masura, acestia urmand sa aiba la dispozitie, chiar de la sfarsitul acestei luni, informatiile si probele necesare pentru a declansa atacuri decisive la ultimele „redute” de coruptie din administratia centrala sau locala si din clasa politica deopotriva. Ceea ce, cu siguranta, va schimba serios si „listele-fantoma” facute pana acum de catre principalele partide politice pentru alegerile de la anul.

Sursa text: enational


2 Comments

 • Amalia spune:

  Oferta JOB!
  Îţi doreşti cu ardoare un job ?Avem o oferta cu totul speciala si noua pentru cei doritori , extrem de seriosi, sa colaboreze cu noi si sa lucreze in timpul liber sau full-time, la alegere.
  Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

 • MIRELA spune:

  Ne veti gasi mereu!
  Suntem o echipa in plina ascensiune si
  prezenti peste tot. Si mereu vom fi vazuti, pentru ca suntem
  ambitiosi si nu ne lasam pana cand nu reusim! Si inca mai
  avem nevoie de colaboratori la fel de ambitiosi, care vor cu
  putere un viitor mai bun, prosperitate si succes. Veniti
  acum in echipa noastra si castigati bani! Cereti toate
  detaliile la adresa de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *