Bebelusul regal va purta numele celebrei sale bunici, Diana

bebelus regal, printul william, charlotte elizabeth diana, ducesa de cambridge, anunt palat kensington

Noua printesa a Marii Britanii va purta numele de Charlotte Elizabeth Diana, a anuntat luni pe contul sau de Twitter Kensington Palace, citat de Reuters. Alegerea de nume e un omagiu adus atat bunicii sale, Printesa Diana – care a murit in 1997, la Paris, intr-un accident de masina – cat si strabunicii, Regina Elisabeta.

Proaspata fiica Printului Willim si a sotiei sale Kate va fi cunoscuta drept Maiestatea Sa Regala Printesa Charlotte de Cambridge, se mai arata in anunt.

Nasterea celui de al doilea copil al printului William si al sotiei sale, ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost salutata luni la Londra cu 103 salve de tun. 62 au fost trase de pe Turnul Londrei si 41 in Green Park, luni dupa-amiaza, zi de sarbatoare in Marea Britanie.

Familia regala urmeaza sa plece de la palatul Kensington la proprietatea Anmer Hall de pe domeniul Sandringham, unde a decis sa se stabileasca pentru a incerca sa traiasca o viata discreta, scrie AFP.

Duminica, a doua zi dupa nasterea printesei, cuplul regal a petrecut prima zi in patru la palatul Kensington din Londra, unde fiica lor a fost vizitata de bunici si de matusa sa, Pippa Middleton.

Potrivit BBC, traditia este ca numele nou-nascutilor familiei regale sa fie facute publice dupa prima intalnire cu regina. Or, regina Elizabeta a II-a – „incantata” sa fie pentru a cincea ora strabunica, a fost vazuta duminica dimineata la biserica din Sandringham in Norfolk (estul Angliei), a scris presa locala, estimand ca nu ar reveni la Londra pana marti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *