Basescu il ataca dur pe Ponta: Mincinosule vrei sa desfiintezi DNA-ul?

traian basescu, victor ponta, mincinos, plagiator, dna, desfiintare

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca „din cele 19 miliarde de euro alocate de UE pentru fondurile de coeziune (…) sub conducerea plagiatorului mincinos, tara va pierde aproximativ 7 miliarde de euro, pentru ca ‘cel mai cinstit guvern’ se teme de DNA”.

„Pai, mai mincinosule, daca acum DNA-ul te impiedica sa cheltuiesti banii pe care ii ai la dispozitie pina la sfirsitul anului, cum crezi ca nu te va incurca de anul viitor incolo? Chiar speri sa desfiintezi DNA-ul pentru a da dezlegare la bani europeni clientelei corupte?”, a scris fostul sef al statului Basescu, duminica, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul postat de Traian Basescu pe Facebook:

„Plagiatorul mincinos

Din barurile de prin Emirate, plagiatorul mincinos spune, citez: „Absorbtia de fonduri europene a crescut de la 7% la peste 53%, iar toate programele europene au fost deblocate. Acum avem si noul exercitiu financiar”.

Ce nu spune plagiatorul mincinos :

1.Cei 53% au fost absorbiti in baza contractelor semnate in timpul lui Emil Boc.

2.In cei peste trei ani de mandat ai plagiatorului mincinos, nu s-a semnat nici un contract semnificativ pe banii europeni din cauza incompetentei si coruptiei „celui mai cinstit guvern”.

3.Din cele 19 miliarde de euro alocate de UE pentru fondurile de coeziune (autostrazi, cai ferate, regularizari de riuri, calificare si recalificare personal, modernizare spitale si scoli, anvelopare blocuri, creare locuri de munca etc) sub conducerea plagiatorului mincinos, tara va pierde aproximativ 7 miliarde de euro, pentru ca „cel mai cinstit guvern” se teme de DNA.

4.Dupa ce ascunde ca incompetenta si coruptia actualului guvern vor face ca Romania sa piarda cel putin 7 miliarde euro la sfirsitul acestui an, plagiatorul mincinos ne povesteste cit de bine va folosi banii din noul exercitiu financiar al UE. Pai, mai mincinosule, daca acum DNA-ul te impiedica sa cheltuiesti banii pe care ii ai la dispozitie pina la sfirsitul anului, cum crezi ca nu te va incurca de anul viitor incolo? Chiar speri sa desfiintezi DNA-ul pentru a da dezlegare la bani europeni clientelei corupte?

De trei ani, plagiatorul sef al tarii mizeaza totul pe propaganda mincinoasa, bine sustinuta de invataceii turnatorului Felix de la A3 si de ai mai tinarului urmas ai turnatorului, Sebastian Ghita de la RoTV.

Vai de tine si de clica ta, cind romanii vor intelege cit i-ai mintit.”

Sursa foto: gandul.info


2 Comments

  • ALEX spune:

    Persoana cu o minte închisă la orice subiect, rareori reușește. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
    [email protected]

  • gelu spune:

    Hotul hotilor,talharul talharilor,mafiotul mafiotilor ,nenorocitul nenorocitilor,penalul penalilor acuza fara pic de nerusinare un om cara daca ar fi asa de patat cum este el fara nici-otagada ca ar fi fost de f mult timp de DNA,asa ca mai chiombaliu betivan,imputitul imputitilor baga capul sub perna mai cacat scremut si ascundete cat mai potipt ca f curand o sa-ti ia lumea capul .S-a saturat dracu si ciorile de tine dar berem oamenii,hai sictir in pi… matii de jigodie imputita ce esti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *