Basescu: Dragnea a mintit

basescu

Traian Basescu a dezmintit categoric ca Liviu Dragnea l-ar fi sponsorizat in campania pentru prezidentialele din 2009, afirmand ca l-a intrebat despre acest lucru si pe Vasile Blaga, fostul sef al campaniei sale, care a ras cand a aflat ce ar fi afirmat social-democratul.

Declaratiile fostului presedinte au fost facute vineri, la sediul central al PMP, ca replica dupa ce Teodor Nitulescu, fost prefect de Teleorman, a dezvaluit intr-o emisiune de televiziune ce i-a spus Liviu Dragnea.

Nitulescu, pe atunci prefect desemnat de PDL, a declarat ca la scurt timp dupa ce Traian Basescu a castigat cel de-al doilea mandat, in 2009, Liviu Dragnea (PSD) a venit la el si i-a spus: „sper ca nu aveti de gand sa scoateti sabia si anul asta”, sustinand ca l-a ajutat „financiar” pe candidatul PDL la presedintia Romaniei.

„Teodor Nitulescu e un om serios”, a comentat Traian Basescu, intrebat de jurnalisti despre dezvaluirea de seara trecuta. „Dar Liviu Dragnea e un mincinos. Ca sa se puna bine cu Nitulescu, care era prefect, a spus si o minciuna”, a adaugat Traian Basescu razand.

Mai mult, fostul presedinte a dezvaluit ca dupa ce a vazut stirea de presa a sunat la fostul trezorier al PDL si la Vasile Blaga, fostul secretar general, pentru a-i intreba daca a existat o astfel de finantare.

„Mi-au infirmat categoric”, a subliniat Traian Basescu, adaugand ca Liviu Dragnea „are caracterul unui om dispus sa minta ca lui sa ii fie bine”.

„Si cand a plecat de la PDL a plecat mintind sa isi ascunda obiective economice (…) Daca ar avea partidul pe mana, pentru interesul lui l-ar vinde in mod categoric. Nu am dubii, pentru ca il stiu”, a mai declarat acesta.

In context, Traian Basescu a dezvaluit si ca „intr-un an in care eram in opozitie cu Dragnea”, acesta, „in stilul lui unsuros”, a venit sa ii aduca un dar.

„O corabiuta, sa imi poarte noroc (…) Cand eram in opozitie cu PSD, Dragnea isi facea drumuri la mine (…) Sotia, afland de unde-i, l-a luat si l-a aruncat”, a declarat acesta, referindu-se la cadoul primit.

Traian Basescu a afirmat ca Vasile Blaga era „pe la Vaslui” cand l-a sunat sa il intrebe daca „stie ceva despre vreo eventuala sposorizare de la Dragnea”.

„Sigur ca l-a luat rasul”, a declarat Traian Basescu.

Fostul presedinte l-a atacat inca o data pe liderul interimar al PSD, spunand ca si-a sacrificat toti partenerii din partid.

„L-a sacrificat fara sa ezite pe Geoana, pe Ponta acum, de curand. S-a bagat peste tot unde credea ca ii este bine. Caracterul lui e mizerabil. Asta-i Dragnea!”, a mai spus Traian Basescu.


1 Comment

  • extera spune:

    Lucrezi part-time si castigi suplimentar! Posibilitatile sunt nelimitate! De acum nu vei mai avea probleme cu banii! Aici vei gasi un mediu prietenos, o echipa entuziasta si un sistem care sa-ti aduca mult doritele castiguri! Totul e sa ai calculator, conexiune la internet si circa doua ore libere pe zi! Detalii la :tiberiu_reyyahoo.com
     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *