„Ayatolahul” Sorin Frunzaverde vrea sa rupa PNL-ul din Caras- Severin

sorin frunzavrede, pnl, caras severin, dezertare, psro, marcel vela, valeria schelean

O intalnire de taina care a avut loc recent la localul “Casa cu tei”, situat la cativa kilometri de Resita, a alimentat si mai mult zvonurile potrivit carora PNL-ul se va rupe chiar inainte de alegerile locale din iunie!

Sorin Frunzaverde si majoritatea celor care l-au urmat odata cu renuntarea la PDL pentru PNL ar pregati de ceva vreme o noua lovitura pe scena politica din Caras-Severin. Cel putin asa se zvoneste in anturajul liberalilor. Sorin Frunzaverde ar fi batut deja palma cu PSRo-ul lui Mircea Geoana, partid spre care se vor indrepta, spuns aceleasi surse, deputatul Vali Rusu, mai tot Aquacarasul, primarul Bocsei, Eugen Cismaneantu, si multi alti edili de comune care au crescut sub aripa presedintelui Consiliului Judetean.

Pus in situatia de a comenta aceste speculatii, copresedintele marelui PNL, Marcel Vela, a incercat sa dribleze, desi e evident ca aceste lucruri au ajuns si la urechile sale si ca nu iese fum fara foc. “In primul rand, noi, ca si copresedinti, nu stam sa facem politica dupa zvonuri. Nici de la Casa cu tei, nici de la Casa cu plopi! Nu e problema PNL ce se zvoneste in oras!”, a spus Vela incercand sa inchida subiectul.

Copresedintele pedelist din PNL, Valeria Schelean, a lasat sa se inteleaga faptul ca nu a auzit de o astfel de lovitura si ca orice astfel de zvon i se pare departe de adevar. “Mie imi vine foarte greu sa cred ca vreun coleg isi doreste sa plece de la un partid care sta atat de bine in sondaje precum PNL-ul. As vrea sa vad ce poate fi in mintea unui coleg care sa plece dintr-un partid mare, cu sanse foarte mari in alegerile locale si cele generale, sa se alature unei echipe mult mai mici. Nu vad ratiunea!”, a declarat Schelean. In opinia deputatului, nici macar criteriile de integritate care ar putea impiedica unele candidaturi din partea PNL nu ar justifica migratia catre alt partid, fie el si mai permisiv cu oamenii cu probleme penale. “Acei candidati care au probleme si nu pot candida din partea noastra cred ca vor fi sanctionati la vot daca merg la alt partid. Cred ca aceste criterii duc la improspatarea clasei politice!”, a comentat Schelean.

Sursa text: Express de Banat si Argument CS


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *