ATAC asupra Ambasadei Algeriei din Tripoli

algeriei
algeriei

Ambasada Algeriei din Tripoli a fost tinta unui ATAC CU EXPLOZIBILI, soldat cu ranirea a trei persoane, inclusiv un politist, a indicat o sursa din domeniul securitatii libiene, scrie Agerpres, care citeaza AFP.

Ramura libiana a organizatiei STATUL ISLAMIC (SI) a revendicat atacul intr-un scurt mesaj, insotit de o fotografie si difuzat pe Twitter, a relatat SITE, centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste.

Ambasada algeriana era inchisa, la fel ca majoritatea reprezentantelor straine, care si-au evacuat personalul din Tripoli in vara anului trecut, din cauza luptelor violente care au dus la preluarea controlului, in august, de catre coalitia militiilor Farj Libya, al capitalei si al aeroportului sau international.

In cursul diminetii, un grup de atacatori au aruncat “o punga plina cu explozibili” in directia unei masini de politie care pazea cladirea ambasadei Algeriei, situata in centrul orasului Tripoli, a indicat o sursa a securitatii libiene, precizând ca unul dintre politisti si doi trecatori au fost raniti, iar ambasada si masini parcate in apropiere au fost avariate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *