Apostol Musat, fostul primar din Snagov, condamnat definitiv la inchisoare

fost primar snagov, apostol musat, conflict de interese, curte apel bucuresti, sentinta definitiva, inchisoare cu executare, doi ani inchisoare

Fostul primar al comunei Snagov Apostol Musat a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese, informeaza Agerpres.

Apostol Musat a mai fost condamnat in martie 2014 la cinci ani inchisoare, intr-un dosar de coruptie privind retrocedari ilegale de terenuri, insa decizia din acest dosar nu este definitiva.

Ancheta in primul dosar a fost deschisa de procurori in urma unei sesizari depusa de Agentia Nationala de Integritate.

Potrivit ANI, in exercitarea atributiilor de serviciu, Apostol Musat a semnat 63 ordine de plata in beneficiul firmei SC Bogdan Euro Trade SRL, in cadrul careia fiul sau detinea calitatea de asociat si functia de administrator.

De asemenea, Apostol Musat a semnat 26 de ordine de plata in beneficiul SC Monik Consulting SRL, societate comerciala in cadrul careia nora lui Musat a detinut calitatea de asociat si administrator, iar fiul sau detinea calitatea de asociat.

ANI sustine ca prin semnarea ordinelor de plata, Apostol Musat a produs un folos material pentru sine ori pentru fiul sau in valoare totala de 2,3 milioane lei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *