Alina Gorghiu este acuzata de plagiat pe Facebook

alina gorghiu, copresedinte pnl, psd sector 5, plagiat, acuzatii,

Co-presedintele Partidului National Liberal, ALINA GORGHIU, a fost acuzata de PLAGIAT. Acuzatiile au aparut in urma unei postari pe care ALINA GORGHIU a facut-o marti, pe pagina sa de Facebook:

„Am fost aleasa deputat intr-un colegiu din sectorul 5 si cunosc foarte bine problemele de acolo. Este un sector care are mare nevoie de un nou inceput, de un stil diferit de a face administratie: fara pomeni electorale dar cu viziune si cu buna credinta”.

Astfel, organizatia Partidului Social Democrat a sectorului 5 o acuza pe copresedintele PNL ALINA GORGHIU ca PLAGIAZA strategia de comunicare a PSD, folosindu-se de sloganurile de campanie ale candidatului social-democrat la Primaria sectorului 5.

„Constatam cu surprindere ca marti, 4 august, in jurul orelor 18,00, doamna ALINA GORGHIU si-a adus aminte ca a fost trimisa in Parlamentul Romaniei de cetatenii sectorului 5 si, lipsita fiind de originalitate, asa cum o cunoastem, s-a gandit sa PLAGIEZE strategia de comunicare a organizatiei PSD sector 5, organizatie infiintata in urma cu aproximativ 6 luni de zile. Astfel, pe pagina oficiala de Facebook a domniei sale, doamna ALINA GORGHIU foloseste fara niciun fel de jena sloganurile de campanie ale candidatului PSD la Primaria sectorului 5. Se pare ca „bunul simt”, sintagma folosita de foarte multe ori de PNL, este doar o simpla lozinca de care doamna ALINA GORGHIU uzeaza ocazional pentru a-si induce in eroare electoratul”, se arata intr-un comunicat al PSD sector 5, potrivit Agerpres.

Pentru exemplificare, PSD sector 5 a atasat imaginea unui panou in care apare presedintele organizatiei CRISTIAN RIZEA si sloganurile „Un nou inceput”, „Vino alaturi de noi ca sa facem o reala schimbare in sectorul 5″.

Sursa foto: pnl


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *